Menu
Hyperlink
vr 01 dec 2023
Hyperlink
Grote openingsshow van Hyperlink

Hyperlink 053 is voor alle creatievelingen! Bij dit inspirerende evenement draait het om iets creatiefs neerzetten in slechts 48 uur 💪. Daarnaast is het dé mogelijkheid om allerlei mensen uit het creatieve werkveld te ontmoeten en ideeën uit te wisselen terwijl je verschillende plekken in de stad ontdekt 🎨 Doe mee aan de creativiteits wedstrijd die vrijdag van start gaat met een feestelijke kick-off om 19:30 uur, met thema bekendmaking, in het Metropool Muziekcafé!

Welkom bij de grote openingsshow van Hyperlink! Dit is de aftrap van de creativiteitswedstrijd met de grote thema onthulling van 2023! Kom wat met ons drinken in het prachtige Metropool Muziekcafé tijdens deze feestelijke liveshow met muziek en interviews! GRATIS TOEGANG! 

🙋‍♀️ De Hyperlink openingsshow wordt gepresenteerd door Simone Dekker in samenwerking met Gus & Annebel (organisatoren van Hyperlink) en geproduceerd door Koen Veldhuizen & Marcel Bierling.

- 19:00 uur - Deuren open
- 19:30 uur - Start van de liveshow met een introductie door Hyperlink-directors Gus & Annebel
- 19:45 uur - Interview met Faried over de Bob Ross & Pepakura workshops in de nieuwe broedplaats op zaterdag & zondag
- 20:00 uur - De grote onthulling van het thema Hyperlink 2023 waarmee de deelnemers aan de slag gaan. Dit is het begin van 48 uur non-stop creatieve gekte in Enschede!
- 20:15 uur - Interview met Christos Constantinou die (interactieve) visuele kunstwerken maakt. We praten over hoe hij als kunstenaar gegroeid is sinds hij zijn werk Block System ontwikkelde in het 360LAB in de oude broedplaats aan het Stationsplein.
- 20:30 uur - Gus&Puss funky intermezzo!
- 20:40 uur - Kort interview met Dave Borghuis over de workshop die zaterdag tijdens Hyperlink in het TkkrLab wordt gegeven
- 20:50 uur - Afsluitend onderdeel van de liveshow
- 21:00 uur - Muziek door Tall Rob tot 23:00 & natuurlijk lekkere drankjes!

Voor degenen die niet in Enschede zijn of niet kunnen komen, we streamen de live-show via YouTube! Kijk mee op www.hyperlink053.com

vr 01 dec 2023
Hyperlink
Grote openingsshow van Hyperlink

Gerelateerde events