Menu
Ian Paice feat. Purpendicular
wo 04 dec 2024
Ian Paice feat. Purpendicular
De legendarische drummer en oprichter van Deep Purple


Ian Paice komt op woensdag 4 december naar Hengelo. Paice is de legendarische drummer en oprichter van de Britse hardrockband Deep Purple. Hij is de enige overgebleven oprichter die nog steeds bezig is met de baanbrekende band. Dit jaar gaat Ian Paice op tournee. Samen met de band Purpendicular presenteert hij zijn Best Of Classic Deep Purple Show.

Deep Purple wordt sinds de jaren zeventig gezien als een van de meest innovatieve en succesvolle rockbands aller tijden, mede dankzij het drumwerk van Ian Paice. De muziek van Deep Purple wordt gekenmerkt door de balans tussen briljante muzikaliteit en monumentale eenvoud. Paice zelf trad naast Deep Purple op met onder meer Gary Moore, Paul McCartney, The Spencer Davis Group en Whitesnake.

De band Purpendicular wordt door Ian Paice gezien als ‘de beste Deep Purple-tributeband ter wereld’. Richie Blackmore noemt Purpendicular een ‘uitstekende band’. En Roger Glover zei na een optreden in Bazel het volgende: “De band klinkt fris en het is een groot genot om met ze te spelen.”

4 december belooft een memorabele avond te worden waar het rock-icoon samen met de fantastische band is te zien.


wo 04 dec 2024
Ian Paice feat. Purpendicular
De legendarische drummer en oprichter van Deep Purple

€38,00(vvk)

Avondkassa € 41,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!