Menu
In gesprek met Splinter Chabot
wo 20 sep 2023
Uitverkocht
In gesprek met Splinter Chabot
Stories@Stanislaus: Splinter Chabot

Op woensdag 20 september, gaat Splinter Chabot op uitnodiging van de Bibliotheek Enschede in gesprek met Marjon Kok (journalist bij Twentsche Courant Tubantia). De spraakmakende en actieve Splinter vertelt deze avond over zijn boeken, zijn tv-werkzaamheden en wat hem boeit in zijn leven.  

Splinter Chabot is al meteen succesvol als schrijver. Zijn bestseller en debuutroman ‘Confettiregen’ is een autobiografisch verhaal over Chabots coming-out en de weg ernaartoe. Het boek staat op nummer 1 in de Regenboog top 100, is het Beste Boek voor Jongeren en wordt verfilmd. Ook zijn vorig jaar verschenen boek ‘Als de hemel genoeg ruimte heeft’ haalt een top-5 notering.

Naast schrijver is Chabot politicoloog programmamaker en presentator. Zo maakte hij programma’s als ‘SPLNTER!’, ‘Opium op Oerel’ en schuift hij regelmatig aan als tafelheer bij praatprogramma’s. Ook staat Chabot bekend om zijn uiterlijk voorkomen: in 2019 werd hij verkozen tot ‘Best Dressed Man’ van het jaar door Esquire.

Editie in Muziekcafé Metropool
Stories@Stanislaus is een samenwerking van de Bibliotheek Enschede en Stanislaus Brewskovitch. Ze organiseren lezingen en vraaggesprekken met schrijvers. Voor de lezing van Splinter Chabot wordt deze keer uitgeweken naar Muziekcafé Metropool. Daardoor zijn er extra kaarten beschikbaar.

Er is gelegenheid om vragen te stellen en een gesigneerd boek te kopen.

wo 20 sep 2023
Uitverkocht
In gesprek met Splinter Chabot
Stories@Stanislaus: Splinter Chabot

Gerelateerde events