Menu
za 29 aug 2020
Uitverkocht
Indian Askin // Gecanceld // Wordt verplaatst
Triple Nipple Corona Schiphol Tour

DE SHOW VAN INDIAN ASKIN WORDT VERPLAATST
Helaas moeten we je melden dat de band de show  wegens gezondheidsredenen niet kan spelen.

We zijn hard op zoek naar een vervangende datum voor deze show. Zodra die bekend is ontvang je daarover bericht van ons. Kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. 

We hopen op je begrip.

Indian Askin gaat aan de haal met Corona en nu voor de verandering eens niet de flesjes bier. Onder de noemer Triple Nipple Corona Schiphol Tour wordt er een trip ondernomen langs enkele podia en we zijn blij dat we er bij zitten want deze shows kan je rustig zien als once in a lifetime experience en geloof ons, deze experience wil je ondergaan. Een bezoek aan deze voorstelling verandert dan misschien wel niet je leven maar je leven wordt er wel een stuk leuker en aangenamer van want er mag uiteraard gelachen worden. 

De band speelt uiteraard muziek want dat kunnen ze als geen ander maar is daarnaast verantwoordelijk voor zo ongeveer alles wat je tijdens deze show mee gaat maken. Die muziek wordt trouwens wat kleiner gebracht dan normaal maar is verder onveranderd groots. Tussen de nummers door vertelt Chino anekdotes over de band, zichzelf en gaat hij dieper in op de liedjes. Waar gaat het nummer ‘Island’ eigenlijk over? Waarom speelden ze ‘Asshole Down’ ooit in de kleedkamer van Lee Towers? Wat is een ‘Hofi’?

Mind your step, fasten your seatbelts en hou je vast want turbulentie gegarandeerd. Een toffe show ook dus komen!

za 29 aug 2020
Uitverkocht
Indian Askin // Gecanceld // Wordt verplaatst
Triple Nipple Corona Schiphol Tour

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!