Menu
Jaap Reesema
za 18 mrt 2023
Uitverkocht
Jaap Reesema
Support: MAXINE

Jaap Reesema gaat in het voorjaar van 2023 voor de eerste keer met een liveband door heel Nederland spelen met zijn "Als Je Voor Me Staat" tour. De zanger, die vanaf 11 augustus wekelijks te zien is in het jubileumseizoen van het razend populaire TV-programma 'Beste Zangers' en daar elke aflevering meer en meer indruk maakt, gaat onder meer zijn grootste hits 'Nu Wij Niet Meer Praten', 'Alles Komt Goed' en 'Mijn Kleine Presidentje' onder begeleiding van zijn band spelen. Jaap werkt hard aan nieuwe muziek, dus daar gaan we in Enschede ook meer van horen.

Inmiddels bewijst Jaap met maar liefst vier Top 40 hits binnen twee jaar de kracht van zijn Nederlandstalige nummers: met 'Mijn Kleine Presidentje' wist hij heel Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne. De song 'Voor Je Van me Houdt' was de titelsong van de bioscoopfilm 'Liefde Zonder Grenzen', ook 'Alles Komt Goed' kreeg fantastische support en 'Nu Wij Niet Meer Praten' stond meer dan 20 weken onafgebroken in de charts.Eerder scoorde hij in België al de grootste Vlaamstalige hit allertijden met 'Kom Wat Dichterbij' met Regi & OT en de plaat 'Ellie' samen met Regi stond twaalf weken bovenaan de hitlijsten. Op dit moment is Jaap Reesema wekelijks te zien in het programma ‘Beste Zangers’ bij AVROTROS.
Onder de naam Jake Reese werkte Jaap samen met Hardwell aan de singles 'Run Wild' en 'Mad World'. Voor de laatstgenoemde won hij de award voor 'Best Vocal Performance' op de International Dance Music Awards in 2015. Als Jake werkte hij tevens mee aan singles voor Jay Sean, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies. Jaap focust zich nu op Nederlandstalige soloplaten, die hij zelf schrijft en zal uitbrengen in zowel Nederland en België.

Jaap kan niet wachten om op tour te gaan: "Zo te gek dat ik eindelijk mijn liedjes live kan gaan spelen. Ik droom er al een tijd van om met al mijn nummers door Nederland te touren, dus echt fijn om nu weer zo dichtbij de mensen te komen."

Support: MAXINE
MAXINE is een verfrissende uitzondering in een muziekscene waarin veel jonge artiesten hun hits door anderen laten maken. Na het vele schrijven voor andere artiesten als Roxeanne Hazes en Maan is het nu tijd voor het eigen verhaal van MAXINE. Door haar eigen composities en authentieke stem weet MAXINE keer op keer hits te creëren. Niet alleen Maxine zelf, maar ook haar muziek is hiermee goudeerlijk, vrolijk en dansbaar. Als popster heb je niet meer nodig voor een succesformule.


za 18 mrt 2023
Uitverkocht
Jaap Reesema
Support: MAXINE

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!