Menu
vr 16 nov 2018
Jacin Trill - Happyland 2.0 tour
+ support: JIRI11
De meest aaibare hiphop van Nederland.

Jacin Trill leeft in zijn eigen wereld en in die wereld is er geen plek voor slechte vibes. Een slechte trip is aan Jacin gewoon niet besteed. Als er al geschoten wordt door Jacin dan is het met een waterpistool. Die positieve boodschap van hem rapt hij op geheel eigen wijze en dan vooral veel op de producties van 808milli. Dat doet het prima op de streaming kanalen: zijn meest recente clip deed 400.000 views in 4 dagen.

Happyland 2.0

Het logische vervolg op Happyland, het album waarmee Jacin doorbreekt in 2017. Die slaat in als de spreekwoordelijke bom en vult de streamingplatforms met regenbogen, eenhoorns en andere dingen die zo uit een tekenfilm kunnen lopen. Jacin houdt gewoon van lachende mensen, een jointje op zijn tijd en positieve vibes . “Vibes zijn wat je voelt. Wat mensen dingen laat doen. Als jij een keer hardop lacht in een bus vol chagrijnige mensen, straalt jouw plezier ook op hen af. Ik ben aan één oor doof en daarom zeggen vibes mij meer dan teksten. Als ik iemand zie lachen, weet ik wassup.”

Support: JIRI11

Jiri11 – creatieve duizendpoot, muzikant pur sang en vaandeldrager van ANBU – gaat solo verder met één grote ambitie: de wereld veroveren.

In de Venlose rapformatie ANBU verwierf hij bekendheid met hits als ‘Barkie Op Zak’ en ‘Glo’d Up’. Beide tracks werden ook geproduceerd door Jiri, net als het leeuwendeel van hun andere muziek. In de media wordt Jiri geroemd om zijn energieke live performances en muzikaliteit. Niet alleen op dat gebied trekt hij de aandacht, maar ook de razend populaire merchandiselijn van ANBU, door hem ontworpen, is elke keer binnen no-time uitverkocht.

vr 16 nov 2018
Jacin Trill - Happyland 2.0 tour
+ support: JIRI11

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!