Menu
Joe Buck
za 04 mrt 2023
Gecanceld
Joe Buck
Joe Buck schrijft en speelt songs die je in het hart raken.

Helaas moeten we je melden dat deze show is gecanceld.

Statement vanuit Joe Buck:
"Ik neem een tijdje een stap terug van 'Joe Buck'. Dit betekent niet dat ik stop met muziek maken. Het zal alleen wel even stil zal zijn op mijn sociale media totdat ik er weer klaar voor ben om mijn ziel bloot te leggen aan de wereld. Dit betekent geen shows, geen tour en eventjes geen nieuwe releases. Ik dacht dat ik klaar was om een nieuw hoofdstuk met jullie te delen vol nieuwe verhalen, liedjes en shows, maar na gesprekken met mijn team, therapeut en dierbaren, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik er nu nog niet klaar voor ben. Mijn hoofd is nu gewoon te vol en daarom moet ik er eerst aan werken om mentaal weer op een betere plek komen. Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar voor alle liefde en steun die ik de afgelopen jaren van jullie heb mogen ontvangen. Ik hoop na deze break weer terug te komen met een boel mooie liedjes & shows en ik zou niets liever willen dan dit met jullie te delen. 💕 "

Je ontvangt automatisch het geld van je tickets inclusief servicekosten retour op het bij Ticketmaster bekende rekeningnummer. 

Puur en recht uit het hart geschreven: dat zijn de prachtige liedjes van Joe Buck. De singer-songwriter ken je misschien van zijn deelname aan het tv-programma Beste Zangers, waar hij zijn warme stemgeluid en krachtige storytelling inzette om nummers van en voor zijn medekandidaten te vertolken. Tijdens zijn voorjaarstour speelt Joe Buck samen met zijn band de songs van zijn in 2020 verschenen debuutalbum 'White Roses', van Beste Zangers en ook nieuwe muziek waarin je een andere kant van hem zult ontdekken.

Emotie en eerlijkheid vormen de rode draad in de liedjes van Joe Buck. Dat was al zo bij zijn eerste hit 'The Way YouTake Time', een nummer dat te horen was in een reclamecampagne van een grote landelijke supermarkt Ên in de Nederlandse speelfilm Singel 39. Maar luister bijvoorbeeld ook eens naar de titeltrack van het eerdergenoemde 'White Roses' album. Een ontroerende ode aan zijn ouders en zijn oudere broer die tijdens de geboorte overleed.

Met zijn nieuwste release 'Live with the Hurt' opent Joe Buck een nieuw introspectief hoofdstuk in zijn muziek. Joe Buck laat wederom zien hoe hij de kunst verstaat om je recht in je hart te raken.za 04 mrt 2023
Gecanceld
Joe Buck
Joe Buck schrijft en speelt songs die je in het hart raken.

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!