Menu
Joost
16
za feb

Joost

Support: Rarri Jackson en Mick Spek

Support: + Rarri Jackson en Mick Spek
16
za feb
Joost
Support: Rarri Jackson en Mick Spek
Support: + Rarri Jackson en Mick Spek

Nieuwe video: CHUBBYWie Joost Klein zegt, zegt ongetwijfeld EenhoornJoost. Tien jaar geleden begon hij met het maken van absurde YouTubevideo’s en werd bij het, voornamelijk, jong publiek bekend. Tegenwoordig weet Joost de weg te vinden naar de Nederlandse podia als rapper/zanger en combineert hij haarfijn rap met pop, overgoten door een flinke scheut humor en energie.

Joost heeft zich al laten horen met een EP en twee mixtapes. Naast zijn nieuwe boek Albino, komt hij eind 2018, met dan toch echt zijn eerste échte album. Dit album gaat hij vieren met een clubtour.

Support: Rarri Jackson

Rarri Jackson van de Anbu Gang, ookbekend als die charmante guy, is eenopkomende rapper uit Woensel die op tour gaat met Joost! Hij was al te horen op de albums van Anbu zoals ‘Nachtleven’ en ‘Zonnige Zuiden’ en hij kwam zelf met songs als ‘Icey Maasblvd’ en meer. Rarri staat bekend om zijn kleurrijke sound met vage teksten die je laat dansen.

Support: Mick Spek

Mick Spek is een opkomende artiest uit Katwijk. In oktober bracht hij als zanger/rapper zijn mixtape ‘Mick Spek’ uit en eerder produceerde hij voor o.a. Hef, Paul Sinha, Joost en Donnie. De ‘Mick Spek’ mixtape is een combinatie van energieke, vrolijke, maar ook diepgaande liedjes in een eerlijk jasje. De tape bestaat uit 12 tracks met featurings van Joost, Stefan Jurriëns én Mick’s vader. De release vierde hij met een uitverkocht poppodium in zijn geboorteplaats.

Minimumleeftijd?

Zeker. Ben je 14 jaar of ouder dan mag je zonder begeleiding van een volwassene naar binnen. Ben je fan van Joost en nog geen 14 jaar? Dan moet er een meerderjarige mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa of oma of een andere vriend of familielid. Uiteraard geldt ook bij Metropool niet drinken en roken onder de 18. Hier wordt actief op gecontroleerd en houd je je niet aan onze huisregels, dan sturen we je het pand uit. Bij twijfel hebben wij ook altijd gewoon gelijk.

 

16
za feb
Joost
Support: Rarri Jackson en Mick Spek
Support: + Rarri Jackson en Mick Spek

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Metropool t/m 1 september gesloten

Wegens de landelijke maatregelen die door het RIVM zijn afgekondigd om het coronavirus tegen te gaan, is Metropool t/m 1 september gesloten

Lees meer