Menu
vr 29 nov 2019
Uitverkocht
Just Like Us - 5th Anniversary
In de Lift
Support: Noortje Voorhuis

Just Like Us
5 jaar Just Like Us, dan verwacht je niet dat de meeste leden nu 16 jaar zijn! Omdat je op 11 jarige leeftijd normaal gesproken nog niet in een band speelt en alleen maar les hebt dacht een ouder van een bandlid om een band samen te stellen. Dat geeft vaak meteen spelplezier. De band is ook lang gecoacht en nog steeds gebeurt dit zo nu en dan. Al snel bleek dat er talent en chemie was. Keer op keer verbazen ze het publiek en langzamerhand kregen ze bekendheid. Deze bekendheid leverde ze de Pop en Cultuur publieksprijs van het Open Podium van de Schouwburg in Hengelo op. Een half jaar later deden ze hun eerste eigen concert bij ons in Metropool, waarbij Candy Dulfer met zelfs met ze mee speelde!

Inmiddels stromen de optredens binnen en heeft de band al vele kilometers gemaakt. Vorig jaar wonnen ze PopScool/Metropool band wedstrijd en een maand later speelden ze voor een uitverkocht Openluchttheater in Hertme in het voorprogramma van The Golden Earring.

Je kunt je dus voorstellen dat het tijd is om deze vijf succesvolle jaren te gaan vieren bij ons in Metropool! Een optreden met een lach en een traan, dat dan weer wel. Zangeres Bijntje zal hier ook afscheid nemen van de band. Met de geweldige zangers Leonie Bron zal de band verder gaan.

Volgend jaar heeft de band buitenlandse plannen, we zijn razend benieuwd waar Just Like Us staat over 5 jaar!  

Ze hopen dat ze voor een uitverkochte zaal kunnen knallen, dat is ze ook van harte gegund!Noortje Voorhuis
Noortje Voorhuis uit Hengelo is 15 jaar. Ze heeft 7 jaar lang pianoles gehad, en zit nu 1,5 jaar op zangles bij Annemarie Bron! In 2015 heeft Noortje meegedaan aan het open podium bij de Schouwburg Hengelo. Hier heeft ze in de finale de publieksprijs behaald!

vr 29 nov 2019
Uitverkocht
Just Like Us - 5th Anniversary
In de Lift
Support: Noortje Voorhuis

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!