Menu
vr 08 nov 2019
Karsu
Veelzijdige Turks/Nederlandse zangeres, pianiste en componiste

Karsu, de veelzijdige Turks/Nederlandse zangeres, pianiste en componiste, komt dit najaar met haar 4eĀ album. Op 25 oktober gaat de clubtour van start waar ze voor het eerst de nieuwe plaat ten gehore zal brengen. Anders dan voorheen slaat Karsu de theaters over en zal zij met haar band de poppodia langs gaan, zowel in Turkije als in Nederland. Met haar vorige albums oogste ze veel lof vanwege haar kristalheldere stem. In het Engels klinkt ze toegankelijk en switcht ze naar het Turks dan klinkt haar stem mysterieus en ontroerend tegelijk.

Karsu heeft zich herontdekt met een nieuwe sound. Zo heeft ze inspiratie opgedaan in de straten van China, in deĀ Desa van Bali,Ā opĀ heuvels van Los Angeles en uiteindelijk deĀ liedjes geschreven in de bergen vanĀ ZuidĀ Turkije.

De langverwachte nieuwe plaat is een mix van Engelse en Turkse liedjes die gaan over de pieken en dalen van het leven. Karsu kan in haar intiemere nummers het publiek meenemen in melancholische sferen maar ook het dak er af blazen als zij en haar ijzersterke band op het gaspedaal drukken!

vr 08 nov 2019
Karsu
Veelzijdige Turks/Nederlandse zangeres, pianiste en componiste

Gerelateerde events