Menu
vr 28 sep 2018
Kevin
Kevin a.k.a. Slowflowanimal (1994)

Die heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Zoals zijn alias al verklapt doet hij alles in zijn eigen tempo. De in Rotterdam geboren en getogen rapper van Nederlandse/Britse afkomst, rapt voornamelijk in de verhalende vorm. Hij schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en over wat hij zelf mee maakt. Kevin maakt hits!

Kevin zorgt wel dat hij ontdekt wordt.

Met alles een eigen tempo, maar wachten totdat je ontdekt wordt duurt lang. Dus laat hij zijn raps horen aan de oprichters van Rotterdam Airlines en de rest is geschiedenis.

WOOHAH!

Afgelopen zomer 2017 heeft hij opgetreden op WOO HAH festival en werd door onder andere 3voor12 geprezen voor zijn ‘strakke’ optreden. Tevens bracht Kevin een nieuwe singles uit; ‘Allemaal voor niks’ featuring Hef en Vic9, ‘Niet Alleen’ en ‘Tijdloos’. Allen voorproefjes van zijn volgende album welke begin 2018 uitgebracht zal worden.Support: Vic9

De Rotterdamse rapper Vic9 is geen onbekende meer in de Nederlandse HipHop/Urban scène. In 2016/2017 kwam de rapper uit het niets terecht op grote projecten van Sevn Alias (Enge Whip), Kevin (In De Streets) & Josylvio (Abu Dhabi), zonder ook maar ooit een eigen nummer te hebben uitgebracht. Dit resulteerde in een uitnodiging voor Vic9 om mee te doen aan het “All Eyez On Us” project ter ere van de film “All Eyez On Me” over Tupac Shakur. Een solo carrière kon niet uitblijven en na ruim 12 miljoen streams op zijn eerste EP verscheen onlangs EP numero twee “92:29”. Deze EP bevat samenwerkingen met onder andere Jayh, Josylvio, 3robi en Ronnie Flex. Samenwerking met de laatstgenoemde behaalde binnen 2 maanden de gouden status (6 miljoen streams) en de EP kwam in de Album Top 100 binnen op #5. Binnenkort nieuw werk en op 28 september staat hij samen met Kevin op het podium in Hengelo!

vr 28 sep 2018
Kevin

Gerelateerde events