Menu
za 13 okt 2018
Kick-Offensief
Showcase regionaal talent / In De Lift
TOEKOMSTMUZIEK!

Alles wat je altijd al wilde weten over talentontwikkeling maar nooit durfde te vragen.

Op zaterdag 13 oktober staat Metropool Enschede in het teken van vers bloed. Oost Nederland  loopt over van talent dat wel een duwtje in de rug kan gebruiken. Vanaf 19 uur kun je gratis kennismaken met een groot scala aan activiteiten, presentaties en natuurlijk livemuziek! Ideaal voor de muzikant die zijn carrière een boost wil geven, maar ook voor de "gewone" liefhebber zeer interessant. N.E.W.( Nieuwe Elektronische Waar) wijst producers de weg en Het Twents Songwriters Gilde helpt je bij het maken van een goede perskit. Professionele fotografen, videomakers en copywriters staan voor je klaar. Meedoen? Mail naar: twentsgilde@gmail.com. De B.A.M vertelt hoe het ook al weer zit met Buma, Sena en al die andere zaken. Gigstarter komt langs en Booster, Muziek Bij De Buren en PopSecret openen de inschrijvingen voor hun festival/wedstrijd. Artez Popacademie is natuurlijk ook in da house en onze collega's van Het Burger Weeshuis en Hedon geven tips, tricks en een kijkje in hun talentkeuken. Productiehuis De Nieuwe Oost legt uit wat ze doet en

draagt, net zoals PopSecret, TSG en de podia, een live act aan. Kom langs voor een shot kennis en vergroot je netwerk onder het genot van een drankje. Maar dit is nog niet alles want vandaag vieren we tevens het 15 jarig bestaan van het legendarisch Seizoens-Offensief! Opgezet door Poppodium Atak mogen we de fakkel overnemen en presenteren we elk kwartaal 5 nieuwe, spannende acts. Van Blues tot Techno en van Hardcore via Funk naar hedendaagse RNB. Voor deze Kick Off editie hebben we de volgende acts gestrikt: Naber, Amili, Incoming Paper, Planet Air en Bettie Bravo. Om 19:50 uur gaan de deuren van de kleine zaal open maar let op, je hebt hiervoor wel een ticket nodig.

Incoming Paper

De Twentse rockformatie Incoming Paper breng ons allen rauw metal geluid. Een vurig en ongebreideld optreden met pittige gitaren, drums en stembanden. Is er nog meer Incoming? Jawel hoor, ook een rockballad gaan de Papers niet uit de weg!

Planet Air

Els Brink en Marius Kooij vormen Planet Air. Dansbare pop in een ambient sfeertje, en dat is fijn! Iets tussen Frans Ferdinand en Arcade Fire en tussen The National en Radiohead.

Bettie Bravo

Bettie Bravo serveert je een funky gerecht met rockgroenten en blueskool met pit! Met hun energie maken ze er samen met jou een memorabel feest van! Deze smaakvolle samenstelling creëert eigen werk dat varieert van vuige blues tot heerlijke uptempo rock nummers. Vergeet daarbij het funky sausje niet! Ready for Rock ’n Roll!

A Mili

De roots en energie van de Surinaamse zangeres A Mili spatten eraf als ze samen met haar band de podia beklimt. Door de aanstekelijke Nederlandstalige songs met pop, urban en hiphop invloeden én een explosieve stage performance pakt A Mili het publiek en laat het deze niet meer los. Hou je vast!

NABER

Deze 23 jarige producer en multi-instrumentalist uit Enschede combineert onder NABER deep house, electro en synth-pop. In zijn machine kamer staan verschillende synthesizers en tape echo’s. Dit samen zorgt voor een blend van nostalgie, harde grooves en meeslepende melodieën die goed samensmelten met de aesthetics van Back tot he Future en het moderne nachtleven van een Metropolis.

za 13 okt 2018
Kick-Offensief
Showcase regionaal talent / In De Lift

Gerelateerde events