Menu
Kiz Eccentric
Net bevestigd
18
vr jan

Kiz Eccentric

New Years Edition

18
vr jan
Kiz Eccentric
New Years Edition
Net bevestigd

Kizomba is een zwoele dansstijl oorspronkelijk uit Angola die zich erg snel verspreidt naar alle landen en dus ook Nederland. Kiz Eccentric is een kizomba dansavond voor zowel beginnende als ervaren kizomba dansers. Plezier hebben in het dansen is wat centraal staat bij Kiz Eccentric, het maakt deze avond dus niet uit of je al ervaring hebt met de dans of dat je voor het eerst je danspassen wil zetten. Met de gratis workshop leer jij voor je het weet de basis van kizomba zodat ook jij mee kunt dansen die avond. Voor de al dansende kizomberos en kizomberas op geavanceerd/intermediair niveau is de workshop ook zeker de moeite waard want je kan zo maar nog eens een paar nieuwe moves leren!

De workshops worden verzorgd door niemand minder dan Dwe en Gabriella van Kizomba Lounge, zij geven al jaren zowel internationaal als nationaal les.

De lessen kan je deze avond dus gelijk in de praktijk brengen tijdens deze ‘New Years Edition’ op de heerlijke dansnummers die Dj Walter Correia & Dj Traybeatz voor je gaan draaien. En dansen maakt hongerig dus net als tijdens de vorige editie kan je iets lekkers eten want ook vanavond is de catering in handen van Klein Curaçao.

Een completere dansavond ga je vanavond in Twente niet meemaken, je kan dus maar beter naar Kiz Eccentric vanavond! Weet je nu al zeker dat je gaat haal dan snel een Early Bird ticket voor ze gevlogen zijn!

18
vr jan
Kiz Eccentric
New Years Edition

€12,50(vvk)

Avondkassa € 15,00

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!