Menu
KRANG Festival 2019
Gratis!
30
do mei

KRANG Festival 2019

30
do mei
KRANG Festival 2019
Gratis!

Hemelvaart! Krang Festival 2019 op de Houtmaat in Hengelo!

Voor het derde jaar op rij wordt op 30 mei het gratis toegankelijke Krang festival georganiseerd op de Houtmaat in Hengelo. Vanaf 11 uur is het prachtig gelegen terrein aan de Houtmaat geopend voor dauwtrappers en uitslapers.

Wat kun je verwachten?
Nou, allereerst prachtige muziek! Op het Amaliaveld en in de Muziekkoepel buitelen de genres over elkaar; van klassieke strijkers, het betere luisterlied en zwoele latin klanken tot hippe electropop, stoere americana en vuige garagerock.

Verder is het ons gelukt enkele bijzondere theateracts naar Hengelo te halen en zijn we de jongste dames en heren natuurlijk niet vergeten. Veel leuke doe-dingen, waarbij techniek, beeldende kunst en lol hand in hand gaan.

Krang is er ook voor de smulpapen onder ons; een hele colonne aan foodtrucks en gezellige barretjes doen ons nu al het water in de mond lopen.

De eerste namen staan hieronder, voor meer informatie over het festival check je nu alvast Krangfestival.nl en daar kan je straks ook het volledige programma, de timetable en andere bijzonderheden over het festival vinden. Kom ook, het wordt een machtig mooie dag!

De organisatie van KRANG Festival ligt in handen van Metropool, i.s.m. Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede, Oyfo en Buitenplaats De Houtmaat.

30
do mei
KRANG Festival 2019

Artiesten

Micah & Julia

Vera Bon

Awkward I

Ruud Fieten & Band

Vespaudio

Zuco 103

Speciaal Onderwijs

Tape Toy

Inge Van Calkar

DJ Minka

Blaas Of Glory

De Drijvende Diva

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Metropool t/m 1 september gesloten

Wegens de landelijke maatregelen die door het RIVM zijn afgekondigd om het coronavirus tegen te gaan, is Metropool t/m 1 september gesloten

Lees meer