Menu
do 30 jul 2020
Kristoffer Gildenlöw + Vault
Live concert met beperkt aantal plaatsen en thuis gratis te volgen via de live stream

Seated live concert voor max. 60 personen
We zijn super blij je weer te kunnen ontvangen! In onze Jupiler Stage in Hengelo organiseren we kleinschalige, seated concerten voor maximaal 60 bezoekers. Eindelijk weer genieten van live muziek met een artiest voor je neus op het podium en de muziek op goed volume uit de speakers. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Kom je met zijn tweeën dan bestel je een duo-ticket, kom je alleen dan kan je kiezen voor een enkele ticket. Uiteraard volgen we het protocol van onze brancheorganisatie, zodat we een veilige omgeving kunnen waarborgen.

Of kijk gratis mee via de MetroTV livestream!
De concerten bieden we ook aan via een gratis livestream onder de noemer MetroTV. Je kunt dus ook gewoon vanuit huis meekijken naar je wekelijks aanbevolen dosis vers gestreamde livemuziek. Tune in vanaf 20:30 uur via Metropool.nlFacebook of YouTube.
De presentatie is in handen van Metropool's eigen Doménique.

Kristoffer Gildenlöw

Kristoffer Gildenlöw heeft inmiddels zijn sporen ruimschoots verdiend en speelt basgitaar voor onder meer Pain Of Salvation, Neal Morse, For All We Know, Damian Wilson, Mr Fastfinger en op dit moment maakt hij al weer enige tijd deel uit van Kayak.

Een indrukwekkende lijst en indrukwekkend is ook zijn solowerk. Onlangs verscheen ‘Homebound’, een plaat vol melancholieke nummers die gedragen worden door melodie én de donkere vocalen van dit multi-talent. Een plaat en een artiest die een groot publiek verdient dus ga luisteren en, beter nog, kom kijken!

Vault

Vault is gevormd met de gedachte om je alledaagse popsong om te vormen tot iets wat helemaal op zichzelf staat. Elk nummer lijkt een nieuw muzikaal canvas gevuld met totaal verschillende kleuren maar toch hoor je door alle muziek heen, dat het één geheel is. Beïnvloed door moderne progressieve rock & classic rock, klinkt Vault als een frisse mengeling van bekende bands uit het genre zoals Steven Wilson, Opeth, Riverside & Porcupine Tree.

do 30 jul 2020
Kristoffer Gildenlöw + Vault
Live concert met beperkt aantal plaatsen en thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!