Menu
KRS-One
do 06 jun 2019
KRS-One
Support: DJ Kwakman & MC Perfecd

De Europese tour van KRS-One wordt wegens omstandigheden verplaatst naar mei/juni 2019. De nieuwe datum voor het concert in Metropool is donderdag 6 juni 2019.

Gekochte kaarten blijven gewoon geldig. Ben je toch verhinderd? Dan kun je gekochte kaarten retourneren tot uiterlijk 7 november 2018. Voor meer informatie kan je even bellen met 074-2438000 of een mail sturen aan kassa@metropool.nl

Onze excuses voor het eventuele ontstane ongemak.

KRS-One

Als het op hiphop aankomt, is niemand zo consistent en invloedrijk als KRS-One. Het is onmogelijk om de geschiedenis van hiphop te bespreken zonder over Lawrence Parker te praten. Zijn reputatie als artiest en Teacha heeft mythische proporties bereikt. Zoals auteur Tavis Smiley het heeft gesteld; "Je komt een man tegen die oprecht heeft geprobeerd een relevante, eerlijke en hedendaagse interpretatie van de wereldgeschiedenis, cultuur, religie en filosofie te ontwikkelen.

Zijn integratie van Hip Hop en metafysische kennis resoneert door zijn muziek, lezingen en geschriften, omdat zijn krachtige aanwezigheid generaties blijft inspireren. Zoals Rolling Stone ooit zei: "Hij is een van de meest invloedrijke tekstdichters aller tijden."

Party!

KRS-One is geen onbekende in het Twentse en weet nog immer hoe hij een feestje moet bouwen. Vanavond zullen alle hits weer kneiterhard door de speakers knallen in Enschede!

do 06 jun 2019
KRS-One
Support: DJ Kwakman & MC Perfecd

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!