Menu
Laster + farsot. + Beltez
vr 06 mei 2022
Laster + farsot. + Beltez
Drie post black metal bands die vol op de sfeer gaan

Deze avond drie (post) black metal bands die vol op de sfeer gaan en die laten zien dat het genre inmiddels al lang dooddoeners en clichés weet te vermijden en veelzijdiger en experimenteler dan ooit is. Laat je verrassen door het Beltez, farsot. en Laster.

Laster
Laster injecteert hun romantische insteek op avant-garde black metal met postrock, new wave, shoegaze en art-rock erupties die voor een spannende dissonantie zorgt. Het experiment is nooit ver weg bij Laster dat hoge ogen gooit met hun bezeten tentoonspreiding van passie. Muzikaal gezien één van de best bewaarde geheimen van ons land, ontdekken is wat ons betreft een must!

farsot.
Sinds 1999 doet farsot. er alles aan om niet te stagneren. De basis van hun tracks heeft altijd een voet stevig in early 90’s black metal maar door over genres heen te kijken krijgen de songs meer diepgang en complexiteit. Elk album is een concept en ook op het podium en in het artwork positioneert farsot. zich ver weg van platgetreden paden en clichés.Beltez
Beltez start in 2002 als duo, houdt er in 2004 stilletjes mee op maar maakt in 2014 een wederopstanding als vijfmansformatie. Een collectief dat er al een aantal albums in slaagt om sferische en sinistere stukken te maken die tegelijkertijd angst aanjaagt en verleidt. Zonder de roots van black metal te verloochenen vernieuwt Beltez bij elke release het genre en laten ze zien wat artistieke vrijheid kan betekenen.

vr 06 mei 2022
Laster + farsot. + Beltez
Drie post black metal bands die vol op de sfeer gaan

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!