Menu
Lenteoffensief
do 21 apr 2022
Lenteoffensief
met Eva Lima, Nelles en Rixle Blue

Op elk Offensief spelen drie acts met potentie en ambitie die klaar zijn voor een volgende stap. Elke act die deelneemt aan een winter-, lente-, zomer- of herfstoffensief kan in de drie maanden voorafgaand aan de grote avond gebruik maken van meerdere faciliteiten en diensten die Metropool en haar netwerk kan bieden.

Het resultaat van de inspanningen van de deelnemende acts zie je op 21 april op het Lenteoffensief in Enschede. De komende tijd stellen we Nelles, Eva Lima en Rixle Blue nog wat uitgebreider aan je voor maar hieronder kan je al horen wat ze te bieden hebben. Haal dan gelijk even je tickets voor deze toffe avond!

Rixle Blue

Door zijn fascinatie voor diversiteit probeert Rixle Blue zijn eigen genre te creëren, geïnspireerd doorbands en artiesten als Gorillaz, Arcade Fire en Kanye West, en gefascineerd door performers zoals Ariel Pink, Iggy Pop en Prince. Rixle Blue kent zijn roots in de jamsessie scene in Nijmegen, waar hij zich jaren heeft kunnen ontwikkelen. Samen met zijn band probeert hij de ondefinieerbare wereld van glamour, fantasie, liefde, misdaad en seks ten gehore te brengen.

Nelles
Je zit in de zalige zon te genieten met een ijskoud drankje in je hand. Geen wolkjeaan de lucht en geen zorgen aan je hoofd.Dit is de sfeer die Nelles neerzet. De Summerpop band omarmt het ‘Nelles gevoel’ dat geïnspireerd is op de Deense levensstijl Hygge. Hun groovy tunes, samenzang en sfeervolle lijntjes verweven ze met hun teksten over de natuur, liefde en zelfacceptatie. Nelles nodigt je uit om deze warme sfeer met hen te delen.Eva Lima
Zangeres Eva Lima maakt dark electronic pop en house muziek, geïnspireerd door artiesten zoals Stromae, Billie Eilish en Tove Lo. Haar Live shows zijn uniek door haar krachtige performance en de a-typische elektronische band bezetting. Eva’s droom is het dat er meer aandacht wordt besteed aan mentale gezondheid. ‘We leven in een wereld waarin iedereen om ons heen een perfect leven lijkt te hebben en we onszelf vaak bekritiseren omdat we dat niet hebben. Ieder mens is waardevol en verdient het dat ook te voelen en van zijn leven te kunnen genieten’. Haar muziek heeft alleen op Spotify meer dan 600.000 streams gehaald in het afgelopen jaar, enkele nummers waren te horen op radiostations zoals 538, SlamFM en zij heeft op enkele festivals gestaan.

do 21 apr 2022
Lenteoffensief
met Eva Lima, Nelles en Rixle Blue

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!