Menu
Lenteoffensief
do 20 apr 2023
Lenteoffensief
A Life Aligned + Lateesha + Yke

Op elk Offensief spelen drie acts met potentie en ambitie die klaar zijn voor een volgende stap. Elke act die deelneemt aan een winter-, lente-, zomer- of herfstoffensief kan in de drie maanden voorafgaand aan de grote avond gebruik maken van meerdere faciliteiten en diensten die Metropool en haar netwerk kan bieden.

Het resultaat van de inspanningen van de deelnemende acts zie je op 20 april op het Lenteoffensief in Enschede! Hieronder meer info over de hoofdrolspelers van deze avond die verplichte kost is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de smaakmakers van de toekomst.

Yke
Onzeker, breekbaar en puur. Dat is de muziek van Yke. De 21-jarige songwriter die, als het allemaal teveel wordt, haar hoofd leegmaakt in muziek. Het is voor haar een vorm van verwerking die ze nergens anders vindt. Met thema's als jezelf vinden en blijven in een relatie, verdriet om het verleden en angst voor de toekomst is er altijd wel iets om je in te vinden. Met muziek die te vergelijken is met Meau of  Bente neemt ze je graag mee op de zoektocht naar haarzelf. Van alle pieken en dalen voorzien.  

A Life Aligned
A Life Aligned is een christelijke metalcore band en het epitoom van ambivalentie: hard als de hel met een hart voor de Heer. Ze brengen frisse metal met meer inhoud dan een partypack Pom-Bär. Met hun keiharde insteek op dansbare ideeën en het uitschreeuwen van rake teksten wordt de eeuwenoude boodschap van hoop nieuw leven ingeblazen.


Lateesha
De ene dag ben je die sassy queen die niemand nodig heeft en de andere dag lig je sad in je bed om diegene die je écht niet nodig had. Dat is het leven en dat is Lateesha. Deze turbulentie komt samen in Nederlands talige popsongs waarin zowel kracht als kwetsbaarheid met een dosis humor centraal staan. Een mix van de attitude van Tabitha en de eerlijkheid van MEAU. Grootse synths en een dikke bas , tegenover een stripped down sound met een emotioneel instabiele gitaar. Geen nep, geen opsmuk maar met de billen bloot.

do 20 apr 2023
Lenteoffensief
A Life Aligned + Lateesha + Yke

Gerelateerde events