Menu
Luwten
zo 17 okt 2021
Luwten
Gewaagde en gelaagde pop die zowel hoofd als hart stimuleert.

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Onder de naam Luwten schrijft en produceert de Nederlandse artiest Tessa Douwstra gewaagde en gelaagde pop die zowel hoofd als hart stimuleert. Haar prachtige en zeer goed ontvangen debuutalbum 'Luwten' was een poging om haar licht te laten schijnen op het omarmen van je eigen persoonlijkheid in eenzaamheid. Op haar tweede album Draft probeert ze dat te doen in het gezelschap van anderen en dat levert een heel andere uitdaging op maar vooral weer een prachtige en avontuurlijke plaat.De titel Draft verwijst naar de tocht die onder een deur vandaan kan komen ook wanneer deze gesloten is – er is altijd een opening om dichter tot elkaar te komen. Dit besef wordt versterkt door de composities op Draft die bijna organisch aanvoelen, een prestatie gezien het vele gebruik van elektronica. Door slim gebruik te maken van alledaagse geluiden en stemmen en deze te verwerken in de songs voelt het album als een fluwelen deken.

Draft is een empathisch album dat je omarmt en is een meer dan waardige opvolger van het al even knappe en magische debuut van enkele jaren geleden. Luwten zoekt naar nieuwe wegen zonder daarbij het navigatiesysteem te raadplegen. Dan verdwaal je het mooist en dat is precies wat je kan doen als je komt kijken en luisteren naar Luwten op 17 oktober in Hengelo.

Support: Shana
Shana creëert met muziek ruimtes om je in onder te dompelen. Het proces van het nauwgezet componeren van songs is Shana's manier om de lei schoon te houden want hoe blijf je dicht bij de kern terwijl je je openstelt voor de wereld? In Shana's  muziek schijnt de zon, regent het en soms  allebei tegelijk.

zo 17 okt 2021
Luwten
Gewaagde en gelaagde pop die zowel hoofd als hart stimuleert.

Gerelateerde events