Menu
Martijn Fischer
vr 21 okt 2022
Martijn Fischer
Zingt hits van Hazes
Support: Yentl

Martijn Fischer: “Niets is mooier dan een dampende zaal vol Hazes fans voor je neus om samen dat feestje mee te vieren! Dat ik die prachtige songs voor de mensen mag zingen ervaar ik als een groot cadeau.”

Dit najaar gaat Martijn Fischer de podia weer langs om samen met zijn complete liveband de grootste hits en mooiste liedjes van André Hazes de zalen in te slingeren. Drie jaar na zijn laatste succesvolle clubtour is het de hoogste tijd om weer op tour te gaan in de poppodia. Verwacht een grandioze en hartverwarmende avond vol met bekende meezingers voor zowel jong als oud. De hits van Hazes zijn tijdloos en dat blijkt eens te meer tijdens “Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes’. Op 21 oktober in Hengelo wordt het weer meezingen geblazen!Over Martijn Fischer:
Martijn Fischer is een Nederlandse acteur en zanger die onder andere bekend staat om zijn verschillende vertolkingen van André Hazes. In 1997 studeert hij af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht waarna zijn carrière als acteur snel een vlucht neemt. Door de jaren heen heeft Fischer rollen gespeeld in tal van theater, televisie- en filmproducties. Hij speelde bij de meest grote theatergezelschappen in diverse productie waarmee hij al vele malen de Nederlandse theaters aandeed.
In 2012 kruipt Martijn voor het eerst in de rol van André Hazes in de Joop van de Ende musical ‘Hij Gelooft In Mij’ (2012). Hierna zullen nog vele vertolkingen volgen. Hij treedt o.a. op tijdens de kroning op het museumplein en verkoopt twee edities in de Ziggo Dome uit met ‘Holland Zingt Hazes’. Voor zijn rol in de musical mag hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award in ontvangst nemen.

In 2015 draait de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin Martijn de hoofdrol speelt naast Hadewych Minis, in bioscopen in België en Nederland. Vanaf dat moment heeft Martijn zich al ruimschoots gevestigd als dé vertolker van het repertoire van André Hazes. In 2016 tourt Martijn samen met zijn liveband voor het eerst langs een groot aantal poppodia in Nederland met de hits van Hazes. De tour is een daverend succes, waarbij de band speelt voor een groot aantal uitverkochte zalen! Ook krijgt Martijn dit jaar de hoofdrol als Jezus in het populaire ‘The Passion’ in Amersfoort; het muzikale paasevenement over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus.

Support: Yentl
Yentl is een artiest en singer-songwriter die woont in Nederland, maar haar muzikale thuis vond in Nashville, TN. Met haar ukulele meandert ze op eigen wijze tussen de gebaande wegen van Country en Pop, met hier en daar een Soulful parallelweg en soms een afslag naar Gospel. Haar sound en songs leveren haar vergelijkingen op met o.a. Sara Bareilles, Brooke Fraser, Cam, Lucie Silvas en Amy Grant. Toch heeft ze een onmiskenbare eigenheid die kwetsbaarheid en eenvoud omarmt, terwijl ze diepgang in balans brengt met catchy melodieën. Dat gezegd hebbende, is het uiteindelijk haar gevoelige en pakkende stem die je volledig ieder liedje dat ze zingt binnentrekt.

Vier snaren en een melodie is alles wat ze nodig heeft om de diepte in te reizen, waarbij ze niet bang is zich van haar kwetsbare kant te laten horen.

vr 21 okt 2022
Martijn Fischer
Zingt hits van Hazes
Support: Yentl

Gerelateerde events