Menu
Master Boot Record
di 14 nov 2023
Master Boot Record
Mix de soundtrack van Double Dragon met Death Angel, trek dit door Cubase en je hebt ongeveer Master Boot Record
Support: Arottenbit en Weird Wolves 

20:00 uur Zaal open
20:30 uur Weird Wolves 
21:20 uur Arottenbit 
22:15 uur Master Boot Record 

Master Boot Record wordt uitsluitend geleid door technoloog/liedjesschrijver Victor Love en is creatief gezien zeer productief. Personal Computer, de opvolger van FLOPPY DISK OVERDRIVE (2020), is Love's achtste album sinds hij in 2016 als een 8-bit spook uit de bulletin board system (BBS) scene opdook. De symboliekrijke melanges van intens versierde en toch stuwende digitale orkestraties worden op het podium vermenselijkt door de man achter MBR aangevuld met een aantal live musici en een batterij toetsenborden en monitoren. Noem Personal Computer alleen geen synthwave, of welke nieuwerwetse term dan ook die gebruikt wordt om Master Boot Record's meesterlijke videogame-achtige scoring te beschrijven.

Simpel gezegd: dit is metal met een synth zoals je nog nooit eerder hoorde. Mix de scores van Double Dragon en Doom met de thrash van Death Angel, trek dit door Cubase en laat het resultaat een deathmatch uitvechten in Tekken met een op een Gameboy gegenereerde chiptune track en je komt in de buurt van de geniale gekte van Master Boot Record. Reset je harde schijf en update al je passwords op 14 november in Enschede!


Support: Arottenbit
Volgens sommigen leerde punk ons dat je niet per se een perfecte beheersing van een instrument hoeft te hebben om toch impact met je muziek te maken. Arottenbit leert ons dat een instrument helemaal niet nodig is.

In een wereld die bewuster wordt maar waar computers en software en objecten sneller verouderen dan dat ze tot stand komen, om binnen enkele jaren tot rotzooi te worden gereduceerd, floreert Arottenbit. Al speurend tussen de puinhopen van vergeten technologie geeft creëert Arottenbit. Wat? Dat hoor je vanavond als de supportact van deze avond het podium betreedt.


di 14 nov 2023
Master Boot Record
Mix de soundtrack van Double Dragon met Death Angel, trek dit door Cubase en je hebt ongeveer Master Boot Record
Support: Arottenbit en Weird Wolves 

Gerelateerde events