Menu
Mercenary & HateSphere
wo 14 feb 2024
Mercenary & HateSphere
Soundtrack Of Hate Tour 2024


20:00 uur zaal open
20:30 uur HateSphere 
22:00 uur Mercenary 

Een luidruchtig Deens onderonsje op 14 februari want dan komen Mercenary en HateSphere in het kader van hun Soundtrack Of Hate Tour naar Hengelo!

Mercenary
De melodische death metal van het Deense Mercenary kent gelijke delen Scandinavische melancholie, epische melodieën en onvervalste agressie. Ten tijde van hun debuut is de combi van cleane zang en het nodige gegrom vrij baanbrekend en een voorbeeld voor een groot aantal andere bands. Na 2013 bleef het lange tijd stil maar in 2023 maakt Mercenary een ijzersterke comeback met het uitstekende Soundtrack For The End Of Times. Het brengt de Deense titanen ook weer naar de podia dus na lange tijd kunnen we eindelijk weer hard gaan op deze fantastische band!

HateSphere
HateSphere laat al sinds begin deze eeuw nekspieren overal ter wereld overuren draaien. Begin 2000 zijn ze samen met bands als Arch Enemy en The Haunted belangrijkste vaandeldragers van de zogeheten Deense neo-thrash movement. De band kent de nodige wisselingen maar die zorgen er tegelijkertijd voor dat HateSphere telkens weer fris voor de dag komt.

Grootheden uit het genre vragen de band als support (Metallica, Kreator, Morbid Angel, Chimaira, Soilwork en Exodus om er eer paar te noemen) maar dit keer headlinen de heren zelf. HateSphere heeft zoveel ervaring en materiaal dat ze onze kleine zaal in Hengelo moeiteloos tot gort spelen. Genieten geblazen voor iedereen met een voorliefde voor lompe trhash, death en hardcore.

wo 14 feb 2024
Mercenary & HateSphere
Soundtrack Of Hate Tour 2024

Gerelateerde events