Menu
Metropool 30 Jaar Herrie In De Tent (première)
wo 23 dec 2020
Metropool 30 Jaar Herrie In De Tent (première)
Eenmalig gratis te zien via MetroTV

De documentaire is woensdag 23 december om 20:30 uur eenmalig live te bekijken op de Facebookpagina en YouTube kanaal van Metropool.

Note: er is iets misgegaan op Facebook met de intro. De volledige versie, inclusief kort interview vooraf met documentairemaker Guus Blenke, is vanavond nog terug te kijken op YouTube: https://youtu.be/eorEt_R1y90Ter ere van het 31 jarige jubileum van ons favoriete poptentje vonden wij van Metropool, bescheiden als we zijn, het tijd voor een monument. Een standbeeld a la Mount Rushmore met de afbeeldingen van alle directeuren voor ons pand in Hengelo kon niet omdat daar zo nodig een overigens geweldige skatebaan moest komen, een voorgestelde dependence op het marktplein werd niet groen genoeg bevonden en Metropool The Musical vonden zelfs wij een brug te ver.

Maar het monument waarop we hoopten kwam er toch in de vorm van de ronduit prachtig geschoten, subliem vertelde, extreem onthullende, reputaties brekende en soms ontluisterende documentaire Metropool: 30 jaar herrie in de tent. Jaren van uitputtende research en interviews en raadpleging van zo ongeveer elk krantenarchief door documentairemaker Guus Blenke gingen eraan vooraf. Er vond een bescheiden première plaats tijdens de reünie rondom 30 jaar Metropool vorig jaar, toen we eigenlijk al 31 jaar bestonden maar dit terzijde.

Op 23 december volgt er eindelijk en op veler verzoek een openbare vertoning plaats van deze monumentale documentaire, uiteraard op ons eigen streaming kanaal MetroTV. Alle lijken komen uit de kast, alle kaarten komen op tafel en genoeg apen uit mouwen om een nieuwe Apenheul te stichten. Kijken dus op 23 december naar 30 jaar HERRIE IN DE TENT! TREEEEEEEEELLLLLLLLEEEERRRRR!!!!!! Kom maar op met die Bafta award!

wo 23 dec 2020
Metropool 30 Jaar Herrie In De Tent (première)
Eenmalig gratis te zien via MetroTV

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!