Menu
Metropool Muziekquiz
wo 26 jan 2022

Metropool Muziekquiz

wo 26 jan 2022
Metropool Muziekquiz

De reünie van Oasis, The Smiths en The Beatles zal ook in 2021 niet plaats gaan vinden vermoeden wij maar we vieren wel de terugkeer van 1 van de leukste maandelijks terugkerende avonden in ons Muziekcafé in Hengelo: De Metropool Muziekquiz!

Na 8 enerverende rondes weten we welk team zich de winnaar van de avond mag kronen!

Vanwege Corona en de daarbij horende maatregelen werken we met kaarten in de voorverkoop. Je ticket koop je hier via de website voor je team dat bestaat uit maximaal 5 personen, minder mag MEER NIET! Dus als je bijvoorbeeld 4 personen in je team hebt zitten dan hoef je maar 1 kaartje te kopen. Voor 3 geldt dat dus ook en voor 5 ook maar 1 ticket. Per team betaal je dus €8,- deelnamekosten ongeacht of je team nou uit 1,2,3,4 of 5 personen bestaat.

Je hebt alleen toegang als je kan aantonen dat je geen corona hebt. Je hebt dus met je team(leden) een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl voor al je leden.

Het wordt een ouderwets gezellige avond en ook de vertrouwde immer genuanceerde quizmaster is weer van de partij. Haal dus snel die kaarten voor je team en ga vol voor de overwinning!

wo 26 jan 2022
Metropool Muziekquiz

€8,00(vvk)

Avondkassa €
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!