Menu
wo 24 jun 2020
Metropool Muziekquiz - Live stream op MetroTV
Metropool Muziekquiz: The Adri Strikes Back!
Let op: de live stream van de Metropool Muziekquiz is te bekijken via onze FacebookpaginaΒ en via de stream hieronder!Hoe werkt het:
Heel simpel
- je stemt af op de quiz via MetroTV of via de Facebookpagina van Metropool.
- je wacht alleen, of met een team, tot de quizmaster in beeld komt.
- je beantwoordt thuis de vragen die gesteld worden. Je kan spelen tegen een ander team (zelf regelen) of tegen de gast in de studio die de quiz tegelijkertijd maakt. Nakijken doe je ook zelf, wees eerlijk :)
- Na 6 rondes tel je je punten op en weet je je resultaat!

The Adri Strikes Back!
Na 2 keer op de pijnbank te zijn gelegd door quizmaster Rick zijn de rollen nu omgedraaid en is het tijd voor revanche! Adri strikes back en hij legt Rick tijdens deze voorlopig laatste quiz in streamvorm het vuur na aan de schenen. Ook jij kan het opnemen tegen Rick dus zet hem maar eens lekker op zijn plaats. Laat jullie wraak zoet en zonder genade zijn op 24 juni!

Ook deze muziekquiz speel je weer in teams die je zelf samenstelt vanaf je bank tegen elkaar, of, als je met niemand mee mag doen, tegen Rick, voormalig quizmaster en betweter die vanavond eindelijk zelf fungeert als kop van Jut voor de presentator van dit quizfestijn! Haal je meer punten dan Rick dan win je, haal je minder punten dan win je nog want dan heb je toch maar mooi meegedaan!

Het wordt in elk geval leuk denken we! Dus trommel je team bij elkaar, zet de frituurpan aan en de borrelnoten klaar, zorg voor een lekker drankje binnen handbereik en verbaas jezelf over hoeveel je eigenlijk weet en niet weet!
wo 24 jun 2020
Metropool Muziekquiz - Live stream op MetroTV
Metropool Muziekquiz: The Adri Strikes Back!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!