Menu
MetroTV - live stream vanaf 20:30u
do 09 apr 2020
MetroTV - live stream vanaf 20:30u
Met Erwin Nyhoff, Kamiel Thomas en Marise den Bakker

MetroTV, elke donderdagavond je wekelijks aanbevolen dosis vers gestreamde livemuziek.

Tune in vanaf 20:30 uur via Metropool.nl, Facebook of YouTube.

De presentatie is in handen van Metropool's eigen Doménique.

Erwin Nyhof
Van Pinkpopartiest tot afwasser, en weer terug als finalist bij The Voice of Holland: geen enkele Nederlandse artiest heeft zo’n grillige carrière achter de rug als Erwin Nyhoff. Als zanger van Prodigal Sons s taat Erwin in het voorprogramma van Pearl Jam en Alanis Morissette én tot tweemaal toe op het prestigieuze SXSW festival.

Wanneer de rek uit de band is gaat Nyhoff solo met wisselend succes maar altijd met een enorme drive, arbeidsethos en doorzettingsvermogen. Zijn deelname in TVOH, waar hij de finale bereikt, brengt een hele nieuwe generatie in aanraking met zijn geweldige stem en talent.

‘I’m gonna leave’ zong The Prodigal Son in zijn jaren-negentig-hit You still think. Twintig jaar later weten we: deze verloren zoon gaat ons nooit verlaten. Erwin Nyhoff komt altijd weer terug. Gelukkig maar want daarom kunnen wij deze avond van hem genieten op MetroTv!Kamiel Thomas
Eén van de misschien wel best bewaarde muzikale geheimen van Hengelo woont inmiddels al weer een tijdje in Rotterdam maar keert terug naar Twente voor een optreden bij MetroTv. We hebben het dan over Kamiel Thomas die in bandverband hoge ogen smijt bij Gold (één van de hoogtepunten van de afgelopen editie van Beerland) en bij Paterzonen. In zijn eentje staat hij echter ook meer dan zijn mannetje en als hij de gitaar oppakt en zingt dan neemt hij je mee naar zijn eigen droomwereld. Kamiel kent zijn klassiekers en dus hoor je flarden Bowie en Lennon in zijn composities maar ook de indie uit de jaren 90 gebruikt hij als referentie voor zijn eigen composities. Een performer waar wij uit het oosten fier op mogen zijn en mooi dus dat hij komt spelen!Marise den Bakker
Bij The Voice Kids vloog ze er uit in The Battles maar Marise had zich toen al behoorlijk in de kijker gespeeld. Inmiddels is ze 18, schrijft ze haar eigen Nederlandstalige teksen die ze zingt terwijl ze zichzelf begeleidt op gitaar of piano. Ze schreef ondertussen ook de Kunstbende op haar naam, heeft een band en staat als alles goed gaat dit jaar op Lowlands en de Zwarte Cross. Wil je echter zeker zijn dat je haar ziet dan stem je vanavond af op MetroTV!

do 09 apr 2020
MetroTV - live stream vanaf 20:30u
Met Erwin Nyhoff, Kamiel Thomas en Marise den Bakker

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!