Menu
MetroTV - Ed Struijlaart + Madhara
do 11 jun 2020
MetroTV - Ed Struijlaart + Madhara
Live stream vanaf 20:30u

MetroTV, elke donderdagavond je wekelijks aanbevolen dosis vers gestreamde livemuziek.

Tune in vanaf 20:30 uur via Metropool.nl, Facebook of YouTube.

De presentatie is in handen van Metropool's eigen Doménique.

Ed Struijlaart
In 2010 verbrandt Ed Struijlaart al zijn schepen achter zich om vol voor zijn droom te gaan: leven van én voor de muziek. Tien jaar later is Struijlaart met een nominatie voor een 3FM award, 100%NL award, 4 NPO Radio 2 Topsongs, uitverkochte theatertours en diverse voorprogramma’s voor o.a. Ilse DeLange en BLØF een zekerheid in de Nederlandse muziekwereld.

2020 is een jaar vol grootse plannen voor Ed, hierin wil hij uitgebreid stilstaan bij de stap die hij 10 jaar geleden gezet heeft. Helaas gooit de Corona-crisis roet in het eten en zit hij ineens, net als al zijn mede muzikanten,  vooral thuis. Struijlaart zit echter niet bij de pakken neer en besluit in het eerste weekend van de Lockdown gelijk te gaan livestreamen.

De Quarantaine Sessions vinden 4 weken lang plaats op zondagavond. Daarna is het weer tijd voor iets nieuws en begint Struijlaart eind april aan de eerste virtuele Theatertour van Nederland. In totaal speelt Struijlaart t/m medio juni virtueel in 16 theaters door heel Nederland. Daarnaast richt hij OnlineHuiskamerconcerten.nl op. Een plek waar men met de nieuw opgedane kennis een online concertbeleving op maat kan boeken. Nu Nederland weer langzaam uit de lockdown komt is Struijlaart klaar om weer het land in te gaan met, hopelijk, een nieuwe theatertour vanaf oktober. Vanavond streamen we Ed eerst je huiskamer in tijdens de inmiddels tiende aflevering van MetroTV!Madhara
Alle windstreken waaien uit je speakers. Geuren, kleuren en smaken vanuit de hele worden worden samen verweven tot de verfijnde pop op de nieuwe E.P van Madhara. De reislustige band heeft haar mooiste muzikale souvenirs bij elkaar verzameld en neemt je mee op haar reis. Verhalen en vraagstukken over liefde, magie en natuur worden verteld door drie zangeressen, strijkers en de warme klanken van de clarinet. Synths, percussie, en een flinke backbeat zorgen voor een rode draad in deze nieuwe wereld van Madhara. Speciaal voor MetroTV komen ze met een kleinere bezetting een semi akoestische set spelen die flink verschilt van wat zij doorgaans doen. Een 'once in a life stream' dus. 

do 11 jun 2020
MetroTV - Ed Struijlaart + Madhara
Live stream vanaf 20:30u

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!