Menu
do 18 jun 2020
Uitverkocht
Tim Knol
Live concert voor 30 personen en thuis gratis te volgen via de MetroTV livestream

MetroTV, elke donderdagavond je wekelijks aanbevolen dosis vers gestreamde livemuziek.

Tune in vanaf 20:30 uur via Metropool.nl, Facebook of YouTube.

De presentatie is in handen van Metropool's eigen Doménique.

Onze eerste livestream die publiek toegankelijk is!
Eindelijk weer naar een concert in Metropool! Voor het optreden van Tim Knol zijn in totaal 30 kaarten beschikbaar. Kom je met zijn tweeën dan bestel je een duo-ticket, kom je alleen dan kan je kiezen voor een enkele ticket. Beperkte aantallen dus snel bij zijn. Vanzelfsprekend zorgen we voor een veilige omgeving zodat je zorgeloos van het concert kan genieten.

Tim Knol
Wat ons betreft is Tim Knol de Nederlandse versie van Daniel Romano. De in Hoorn geboren zanger en songwriter is enorm productief en laat zich niet in muzikale hokjes drukken. Zo maakt hij dus platen met een nadrukkelijke americana feel maar draait hij zijn hand ook niet om voor een album vol onvervalste garagerock. Tussen het muziek maken door is hij ook nog labelbaas, fervent fotograaf, platenverzamelaar en wandelaar.

Het is al weer tien jaar geleden dat Tim Knol Nederland verraste met een ijzersterk debuut vol goede liedjes. Met een band die is samengesteld uit gelijke delen jonge honden en oude rotten verovert hij in hoog tempo nationale podia en festivalweides. Al snel blijkt dat Tim een blijvertje is en geen hype.

Er kan veel gebeuren in 10 jaar rock ’n roll. Tim ontmoet veel muzikale helden waaronder Kevn Kinney van Drivin’ n Cryin met wie hij ook toert en opneemt, hij start een platenlabel, bezoekt zo ongeveer alle podia in Nederland, neemt met The Miseries een knallende garagerockplaat op en met Blue Grass Boogiemen duikt hij nog dieper in de Roots die toch al op een fijne manier terugkomt in zijn liedjes.

Goede liedjes vormen de rode draad in Tims eigen werk en in zijn leven. Zijn albums staan er vol mee. Tijdens deze uitzending van MetroTv gaan we er heel veel van horen. 

Q&A Tim én verzoeknummers!
Je leest het goed, Tim doet verzoeknummers! Hij waagt zich aan drie covers of bewerkingen van liedjes die jullie mogen voorstellen. Daarnaast voelen we Tim ook aan de tand, dus heb je een prangende vraag dan kan je die ook stellen, mits het een beetje past natuurlijk. Mail je vraag en/of je verzoeknummer naar rick@metropool.nl en wie weet komt je vraag of verzoeknummer voorbij tijdens deze uitzending van MetroTV!do 18 jun 2020
Uitverkocht
Tim Knol
Live concert voor 30 personen en thuis gratis te volgen via de MetroTV livestream

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!