Menu
do 28 mei 2020
MetroTV - live stream vanaf 20:30u
met Formosa en Rixle Blue

MetroTV, elke donderdagavond je wekelijks aanbevolen dosis vers gestreamde livemuziek.

Tune in vanaf 20:30 uur via Metropool.nl, Facebook of YouTube.

De presentatie is in handen van Metropool's eigen Doménique.

Formosa
MetroTV gaat de grens over met deze band uit het Duitse Rurh gebied. Formosa speelt inmiddels al 3 album vol met ouderwetse, ambachtelijke hard rock, heavy metal en glam. Formosa vertrouwt op in beton gegoten songstructuren, heavy riffing en is sexy zonder getouppeerde kapsels en spandex. Formosa keert terug naar de essentie van rock 'n roll in een klassieke line-up van gitaar, bas en drums. Na meerdere Europese tournees gaan deze oosterburen wereldwijd via MetroTv. Dat is fijn want de wereld heeft meer bands als Formosa nodig!
Rixle Blue
Door zijn fascinatie voor diversiteit probeert Rixle Blue zijn eigen genre te creëren. De inspiratie is breed: van Gorillaz en Pulp tot Arcade Fire en Chic. Tel daar een gezonde obsessie voor grote, excentrieke performers als Alice Cooper en Prince bij op en je hebt de muzikale blauwdruk van Rixle Blue te pakken. 

Rixle Blue maakt kilometers in het Nijmeegse jamsessie circuit. Gepokt en gemazeld formeert hij een band en met dit gezelschap probeert hij de ondefinieerbare wereld van glamour, euforie, humor, crime and sex te laten klinken en te laten zien. Daar kan jij getuige van zijn vanavond!do 28 mei 2020
MetroTV - live stream vanaf 20:30u
met Formosa en Rixle Blue

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!