Menu
MetroTV - Babs
do 04 feb 2021
MetroTV - Babs
Thuis gratis te volgen via de live stream

Ze is een rapper, producer en songwriter met een missie. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen de stereotypes rond gender en seksualiteit die door de maatschappij worden opgelegd. In haar teksten rapt ze openlijk over haar eigen gevoel en gedrag, moedigt ze zichzelf en anderen aan om lef te tonen en voelt ze de samenleving aan de tand. Als vrouwelijke producer en rapper probeert ze op een speelse manier tegengas te geven in een door mannen-gedomineerde scene.

Haar muziek is een combinatie van onheilspellende trap drums, melodische rap en onvoorspelbare, ritmische akkoorden met een vrolijk pop smaakje, waar het verhaal key is. Ze speelt met taal maar blijft recht voor haar raap. Haar doel is om aan de hand van muziek kleur aan te brengen in het zwart-wit-denken van de samenleving! Ze is Babs.

Livestream
 
 
De livestream van MetroTV is te volgen Via ons YouTubekanaalen Facebookpagina. Ondervind je problemen met de verbinding dan kun je de uitzending bekijken op de pagina van MetroTV. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar. 
Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk!

do 04 feb 2021
MetroTV - Babs
Thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events