Menu
do 02 jul 2020
Black Bottle Riot + YVI
Live concert voor 30 personen en thuis gratis te volgen via de MetroTV livestream

Seated live concert voor beperkt aantal personen
We zijn super blij je weer te kunnen ontvangen! In onze Jupiler Stage in Hengelo organiseren we kleinschalige, seated concerten voor een klein aantal bezoekers.  Eindelijk weer genieten van live muziek met een artiest voor je neus op het podium en de muziek op goed volume uit de speakers. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Kom je met zijn tweeën dan bestel je een duo-ticket, kom je alleen dan kan je kiezen voor een enkele ticket. Uiteraard volgen we het protocol van onze brancheorganisatie, zodat we een veilige omgeving kunnen waarborgen.

Of kijk gratis mee via de MetroTV livestream!
De concerten bieden we ook aan via een gratis livestream onder de noemer MetroTV. Je kunt dus ook gewoon vanuit huis meekijken naar je wekelijks aanbevolen dosis vers gestreamde livemuziek. Tune in vanaf 20:30 uur via Metropool.nlFacebook of YouTube.
De presentatie is in handen van Metropool's eigen Doménique.

Black Bottle Riot

Deze Nijmeegse rockband bestaat dit jaar tien jaar. In die 10 jaar speelden zij op vele binnenlandse en buitenlandse podia en festivals waaronder Rockin’ Park, Zwarte Cross en Down The Rabbit Hole. Ook speelde de band supports voor o.a. ZZ Top, Blackberry Smoke, Rival Sons en Black Stone Cherry. Poppodia, festivals en blues-kroegen, Black Bottle Riot deed het allemaal. Live shows worden omschreven als, energiek, bezield, strak en ongepolijst.
Black Bottle Riot laat zich inspireren door acts als The Allman Brothers Band, Lynyrd Skynyrd en Tom Petty en dat hoor je. Dikke riffs, dubbele gitaarlijnen en een strakke ritmesectie maken van Black Bottle Riot een stomende rockmachine.

YVI

De melancholische en verhalende songs van YVI bieden troost, zelfs als je er misschien niet naar op zoek bent. YVI maakt inspirerende alternatieve folk en indierock waar Damien Rice, Glen Hansard en Bon Iver een patent op lijken te hebben. Op de vijf nummers tellende EP ‘Control’ beschrijft YVI de worstelingen die zich voordoen bij het nastreven van perfectie. 

Het afgelopen jaar liet Diederick Brandsma, alias YVI, zich zonder dat hij het doorhad leiden door de zoektocht naar perfectie.  Dit resulteerde in slapeloze nachten, twijfel, keuzestress en een langdurig studio proces waarin hij zichzelf voortdurend tegenkwam. "Ik ging telkens vol goede moed de studio in, maar elke dag kwam ik na een paar uur op het punt dat mijn hoofd vol raakte, ik aan alles en iedereen begon te twijfelen en het overzicht verloor". Met de hulp van zijn band, vrienden en professionele hulp leerde hij de zucht naar perfectie los te laten en in te zien dat wat er was, al meer dan genoeg is. "Nog steeds raak ik met momenten in paniek tijdens het arrangeren, mixen, masteren, eigenlijk bij elke stap van het maakproces van een plaat.  Behalve bij het schrijven, gek genoeg. Inmiddels weet ik dat die twijfel bij mij hoort en dat ik erop moet vertrouwen dat het wel goed komt en goed genoeg is wat we maken. Het perfecte heb ik immers nooit gezien of gehoord. Waarschijnlijk bereik ik dat ook nooit, omdat het gewoon niet bestaat." 

YVI Facebook
YVI Instagram
do 02 jul 2020
Black Bottle Riot + YVI
Live concert voor 30 personen en thuis gratis te volgen via de MetroTV livestream

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!