Menu
MetroTV - Dancing Dollekamp
do 25 mrt 2021
MetroTV - Dancing Dollekamp
Thuis gratis te volgen via de live stream

Livestream
De livestream van MetroTV is te volgen op de pagina van MetroTV of Facebook. Via YouTube kun je ook casten naar je tv. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar.

Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk!

Vijandige overname nekt Fratsen.

Diepenheim maart 2021
Van onze plaatselijke correspondent.

Op de internationale markten is vol ongeloof gereageerd op de vijandige overname van multimediagigant Fratsen door de Dancing Dollekamp-groep. Dancing Dollekamp CEO Andre Manuel liet in een persbericht weten “dat er voorlopig geen ontslagen zullen vallen en dat de fusie juist voor een enorme kwaliteitsimpuls zal zorgen.

De heren van Fratsen en Dancing Dollekamp hebben gewoon de vuile handen ineengeslagen. Voortaan heet deze veel te grote band Dancing Dollekamp. In krap een maand tijd werd een spiksplinternieuw programma met 16 nieuwe songs uit de zandgronden van Twente gestampt: VOLKSHEIL. "Door het Covid gedoe al tig keer uitgesteld gaan we het nu toch maar via MTV de wereld inslingeren. En natuurlijk maken we wat ruimte voor nog nieuwer werk zoals het nogal relevante “Magie” of misschien nog een oudje van Fratsen, wie weet?”

Meerstemmig gezongen in het Nedersaksisch op teksten van anarcho-tukker Andre Manuel. Over opgroeien in de Lindelaan, dansen in het Volksheil en God, drugs en Rock ’n Roll. Verwacht geen snoeiharde metal of doorgedraaide breakbeats, deze keer zoeken de Dollekamp/Fratsers het vooral in subtiele doch zeer intense klanken. Denk The Band met 3 gitaren en een trekzak, denk Harrie Bannink met een fles foezel achter de kiezen of Neil Young den kats van de wieze is. Zoiets maar dan dus anders.

Een en ander word aaneengeregen met een rode draad van poëzie en een naald vol proza. Ook voor liefhebbers van Status Quo, Asterix en Don Quichot.

Noot voor de redactie: Trommelaar A.Karsenberg heeft zich ziek gemeld maar houdt vol dat dit losstaat van zakelijke issues.

do 25 mrt 2021
MetroTV - Dancing Dollekamp
Thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events