Menu
MetroTV - Eline Esmee en Anika van Driel
vr 08 jan 2021
MetroTV - Eline Esmee en Anika van Driel
Thuis gratis te volgen via de live stream
Livestream
De livestream van MetroTV is te volgen op de pagina van MetroTV of Facebook. Via YouTube kun je ook casten naar je tv. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar.
Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk!

Vanavond presenteren we de eerste van zes kersverse solisten uit ons SongSmidse traject*. Eline Esmee en Anika van Driel, 2 dames die binnenkort wel eens heel snel, heel groot kunnen worden.

Eline Esmee
Volkomen authentiek, dat is het eerste wat je opvalt wanneer je Eline live aan het werk hoort. Deze 24-jarige singer/songwriter komt van Texel en schrijft naast eigen werk ook toplines voor o.a. Wildstylez en Mark Sixma. Ze is druk bezig met een debuut plaat, tot die tijd houdt ze zich op socials vooral bezig met eigenwijze coverversies, maar ook die zijn indrukwekkend.


Website Eline Esmee
Instagram Eline Esmee
Facebook Eline Esmee


Anika van Driel
Singer-songwriter en pianiste die aan popmuziek een jazzy en funky sound geeft. Anika was in 2019 finalist Kunstbende in de categorie Muziek.Ik heb een heel eigen dromerig stijltje. Het valt onder pop met een fijne groove en jazzy feel. Het zijn catchy nummers die zo maar eens in je hoofd kunnen blijven hangen!!”


Instagram Anika van Driel


*SongSmidse is een samenwerking tussen Poppodium Metropool, Het Wilminktheater en Het Twents Songschrijvers Gilde

vr 08 jan 2021
MetroTV - Eline Esmee en Anika van Driel
Thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events