Menu
MetroTV - Eva Lima + Glenn Lansink
do 17 jun 2021
MetroTV - Eva Lima + Glenn Lansink
Thuis gratis te volgen via de live stream

Eva Lima
Zangeres Eva Lima maakt een combinatie van elektronische popmuziek en deep house, geïnspireerd door artiesten zoals Stromae, Zhu en Tove Lo. Door haar krachtige performance en de atypische elektronische band bezetting zijn haar live shows niet dertien in een dozijn.
Haar muziek heeft alleen op Spotify al rond 500.000 streams gehaald in het afgelopen jaar, enkele nummers waren te horen op radiostations 538, SlamFm en Radio NRW. Na shows op Booster en New Skool Rules vanavond op een beeldscherm bij jou in de buurt op MetroTV!Glenn Lansink
Een jonge gitarist die zich heeft laten inspireren door de platencollectie van zijn vader. Daar waren bijvoorbeeld Eric Clapton en Stevie Ray Vaughan in vertegenwoordigd maar ook de funk van bijvoorbeeld Chic. Op 17 juni verschijnt zijn instrumentale EP die hij opnam tijdens de lockdown. Die tijd is dus prima besteed en tijdens deze aflevering van MetroTV hoor je er zeker enkele stukken van voorbij komen. Teaser hieronder!


Livestream
De livestream van MetroTV is te volgen via ons YouTubekanaal en Facebookpagina. Ondervind je problemen met de verbinding dan kun je de uitzending bekijken op de pagina van MetroTV. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar. Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan ook via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk!

do 17 jun 2021
MetroTV - Eva Lima + Glenn Lansink
Thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events