Menu
MetroTV - Go! Go!! Durango!!!
do 27 mei 2021
MetroTV - Go! Go!! Durango!!!
Thuis gratis te volgen via de live stream

Kijk hier naar de live stream: 


Go! Go!! Durango!!! is sinds 2012 het project waar Thomas (Thozes) Meeuwis zijn eigen liedjes in onder brengt, en wat standaard in waakvlam-modus verkeert. Zo nu en dan, wanneer er wat ademruimte is tussen de vele andere projecten door, krijgt dit project wat extra zuurstof waardoor het vuurtje weer even wat opgestookt kan worden.

Sinds de lockdown begon in 2020, was er ineens aan ademruimte geen gebrek, kon die langverwachte plaat eindelijk afgewerkt worden, en werden uit het niets de eerste singles uitgebracht.

Nog steeds haalt Thomas zijn inspiratie bij bands als The Beatles, The Band, Big Star en Radiohead, en bij songwriters als Elliott Smith, Ron Sexsmith en Jon Brion. Soms folky, soms een klein beetje weird, soms heel zacht en soms heel hard, maar altijd poppy!Livestream
De livestream van MetroTV is te volgen via ons YouTubekanaal en Facebookpagina. Ondervind je problemen met de verbinding dan kun je de uitzending bekijken op de pagina van MetroTV. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar. Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan ook via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk!

do 27 mei 2021
MetroTV - Go! Go!! Durango!!!
Thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events