Menu
MetroTV - Nieuwe Electronische Waar
do 22 apr 2021
MetroTV - Nieuwe Electronische Waar
Thuis gratis te volgen via de live stream
Support: Jai Cuzco + Dawn of a New World

Livestream
De livestream van MetroTV is te volgen via ons YouTubekanaal en Facebookpagina. Ondervind je problemen met de verbinding dan kun je de uitzending bekijken op de pagina van MetroTV. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar.
Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk!

Nieuwe Electronische Waar 
NEW zet haar netwerk in om zoveel mogelijk producers te bereiken, te koppelen aan NEW en via datzelfde netwerk te exposeren in heel Nederland. NEW koppelt producers aan producers, voor feedback en uitwisseling en NEW koppelt producers aan professionals om zichzelf te profileren en te verbeteren. NEW selecteert en programmeert producers voor festivals, clubshows, samenwerkingen en showcases. NEW brengt één keer per jaar een online release uit met daarop een selectie van muziek van NEW producers. Geselecteerde NEW producers worden gekoppeld aan één van de partners voor ondersteuning en coaching.
Beluister hieronder de hele selectie van 2021!

Jai Cuzco
De fusie tussen zijn verleden en het nu. Van een verleden in rock en stoner naar elektronische techno en house geeft Jai Cuzco een unieke sound. Een elektronische ruggengraat waar vocalen en gitaren niet worden weggelaten. Zie Jai Cuzco als melodische house & electronica met een snufje indie. Vooral een warm geluid dat zich uit in dansbare, melodische grooves. Jai Cuzco wordt onder vele anderen geïnspireerd door RY X, Christian Loffler, Fink en RÜFÜS DU SOL. Live kan een échte liveshow verwacht worden met analoge synths en drummachines. Dit leidt tot een show waar zowel kan worden gedanst als intiem en warm geluisterd kan worden.

Dawn of a New World
Dawn of a New World pakt je bij de hand en voert je mee uit het nihilisme van het dagelijks leven. Door elektronische dansmuziek te verbinden met atmosferisch en zelfs filmische elementen creëert Dawn of a New World een dynamische en melodische ervaring. Dawn of a New World associeert zich graag met artiesten als Odesza, RÜFÜS DU SOL, Lane 8 en il:lo. Deze inspiratiebronnen zijn de bodem voor muziek waar de luisteraar in beroering wordt gebracht en kan worden meegevoerd naar een andere wereld. Daar waar muziek de boventoon heeft.

Deze MetroTV productie is opgenomen voor Booster Festival op 10 april en zenden we op 22 april nog een keer integraal uit.

do 22 apr 2021
MetroTV - Nieuwe Electronische Waar
Thuis gratis te volgen via de live stream
Support: Jai Cuzco + Dawn of a New World

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!