Menu
MetroTV - ZEHRA en Oh Whale
vr 15 jan 2021
MetroTV - ZEHRA en Oh Whale
Thuis gratis te volgen via de live stream
Livestream
De livestream van MetroTV is te volgen op de pagina van MetroTV of Facebook. Via YouTube kun je ook casten naar je tv. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar.
Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk!Oh Whale

Oh Whale “bunt heel appatn” zoals men in Twente placht te zeggen. En daar kunnen we er niet genoeg van hebben. Artrock, avantgarde, shoegaze, dreampop en vuige noise worden liefdevol door de gehaktmolen gehaald. Het paradijs overspoelt door een tsunami van echo en reverb met hier en daar een dode orka op het droge. Deze Enschedese alto’s hebben de wereld pas geleden verrijkt met een aantal bijzonder fraaie live streams. Vanavond gaan ze daar nog eens vet overheen met een optreden in MetroTV.Facebook Oh Whale
Instagram Oh Whale

Zehra
Begin november bracht de electropowerclub van Zehra met 'Eleven' haar 2e single uit. Knallende beats, over the top synths, scheurende gitaren en sublieme vocals. Uptempo, energiek en om heeeel blij van te worden. Enne..sinds kort hebben ze ook een live-drummer bij hun act betrokken. Dat biedt nog veel moois voor de toekomst wanneer er weer voor publiek gespeeld kan worden. Maar eerst mogen ze het dak van onze Mtv studio blazen.

Facebook Zehra
Instagram Zehra

vr 15 jan 2021
MetroTV - ZEHRA en Oh Whale
Thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events