Menu
za 12 okt 2019
MIAUW
Queer Night

MIAUW host de officiële afterparty van de Regenboogdagen, Enschede! Beleef de komende editie in hogere sferen terwijl je wordt ondergedompeld met discodip in alle kleuren van de regenboog en een smeuïge nostalgische snacksaus. Kom je mee met onze razende roze ruimtereis om in de omgequeerde wereld te belanden waar je mag zijn wie je wil zijn? Mieters! 

Wat kan je verwachten? Neonlichtjes, blacklights, tot eind december glitters in je haar, nummers die verschenen in tijden waarin de meesten van jullie nog niet eens geboren waren, Snorlax en buitenaards vermaak van onze drag queens en performers! 

MIAUW is hèt feest voor jongens tot en met meisjes die vallen op jongens tot en meisjes. Iedereen is welkom als je maar open minded en lief bent! 


MIDDAGPROGRAMMA 15:00 - 18:00u

Op zaterdagmiddag komen er allerlei spraakmakende gasten op visite in het Muziekcafé van Metropool, Enschede! Wip vooral even langs, want de entree is helemaal gratis.

Wat valt er zoal te beleven? Verhalen, gedichten, ontmoetingen en natuurlijk lekkere muziekjes van artiesten uit de LHBTI-wereld. ❤️🧡💛💚💙💜

En ja... we hebben speldjes zolang de voorraad strekt...

za 12 okt 2019
MIAUW
Queer Night

Gerelateerde events