Menu
za 25 jan 2020
MIAUW
Queer Night

Ook in 2020 MIAUW’s tripjes naar de omgequeerde wereld in volle vaart voort!

Zin in een potje kattenkwaad in alle kleuren van de regenboog? Mooi! Klik je harnas vast en werp jezelf opnieuw voor de leeuwen, bereid je voor op een doldwaze achtbaanrit langs de fijnste technotijgers, de prachtigste podiumpoezen en de meest open minded-vibe van heel Twente. Zo’n avond maken we natuurlijk niet alleen, maar samen met ons poeslieve - en knettergekke - publiek. Wil je je skills showen op je podium? Ga je gang, wij zijn de kattigste niet.

Eind januari wordt gezien als de meest sombere periode van het jaar. Goede voornemens vallen tegen, de feestdagen zijn voorbij en het is maar een koude grijze bedoeling op straat. Maar geen nood! Gelukkig bestaat MIAUW nog om de boel op te fleuren. πŸ³οΈβ€πŸŒˆπŸ˜½

Onze feestelijke clubnacht is voor jongens tot en met meisjes die vallen op jongens tot en met meisjes. Tijdens MIAUW brengen we een overheerlijke ode aan alle soorten liefde, maakt ons niet uit welk dekseltje op jouw potje past. Jij mag er zijn. Bij ons is iedereen welkom, als je maar lief bent. Waag een dansje, doe een drankje, kleed je niet al te warm aan, ga los, wees zoet en maak lol.

za 25 jan 2020
MIAUW
Queer Night

Gerelateerde events