Menu
MIAUW
vr 07 jul 2023
MIAUW
Queernight

Voor de feestelijke vakantievibe hoef je op vrijdag 7 juli helemaal niet ver weg te zijn. Bij MIAUW halen we de tropen naar Twente met een zwoele zomerse neonparty in de Hertog Jan-Zaal. Het zal iets donkerder zijn dan je van ons gewend bent. Want deze avond staat geheel in het teken van Blacklights, bodypaint, fluorescerende spetters en lichtgevende lichamen. De dresscode voor deze keer is dan ook ‘neon’. Verplicht? Neuh. Glowen in de dark zul je sowieso. Maar hoe vet zou het zijn als we allemaal ons stralende steentje bijdragen onder de UV-lampen in de zaal. 

Voor wie de voorbije vijf jaar onder een steen geleefd heeft, leggen we nog maar eens uit wat MIAUW precies voor feest is. Wij zijn hèt dancefeest voor jongens t/m meisjes die vallen op jongens t/m meisjes. Iedereen is welkom, als je maar lief bent. Zèlfs met hetero’s hebben we absoluut geen probleem. Onze queernights bieden naast dansbare muziekjes om op te dansen ook een aantal spetterende optredens van dragqueens en queer-artiesten. Liever zelf de show stelen? Leuk!  Ga je gang. Bij MIAUW kan iedereen een ster zijn. Pak dat podium en toon ons jouw allerbeste moves!

Even genoeg van alle drukte? Neem dan plaats in de foyer waar het recreatieteam van Camping de Katt’nbak een interactief, knotsgek en verrassend entertainmentprogramma heeft samengesteld. Behoor jij tot de fluorescerende feestbeesten die de zomervakantie met een klapper in alle kleuren van de regenboog wil inluiden? Koop dan snel je tickets en neem vooral je meest geschifte vrienden mee!

18+ | Tot 05:00u

vr 07 jul 2023
MIAUW
Queernight

Gerelateerde events