Menu
MIAUW
vr 07 apr 2023
MIAUW
Kattenkwaad in alle kleuren van de Regenboog

Heb jij trek om het burgerlijke paasweekend af te trappen met wat onvervalst kattenkwaad? Dan zit je op Goede Vrijdag helemaal goed bij MIAUW Queer Night. Onze beestenboel in de grote zaal van Metropool Enschede is een uitmuntende gelegenheid voor zaken als spirituele bezinning, tijd doorbrengen met dierbaren, er op je paasbest bij banjeren en met je zatte harses op een danskooi klimmen.

Bovendien is het ook nog eens onze dertiende editie. Dit krijst om een thema! Nou die hebben we hoor: “Something Unholy”, haal die sloopkogel maar tevoorschijn, want er moeten een aantal heilige huisjes met de grond gelijk gemaakt worden.

Ohjee! dertien! Ongeluk. Er hangt onheil in de lucht. Ach. Komt vast wel goed. Bij MIAUW Queer Night nodigen we iedereen uit om een schaamteloos potje te komen zondigen bij ons op de dansvloer. Dit is een avond voor alle profijtige bietsers, lakse huiskatten, hautaine ijdeltuiten, gulzige smulpapen, wraakzuchtige bitches, jaloerse exen en loopse roofdieren. Wij zorgen voor een vette vibe, een hysterisch randprogramma, fijne muziekjes om op te dansen, een gruwelijke line-up kakelverse performers en een zaal vol met het allerleukste publiek ooit. 

But wait there’s more: dit wordt onze allereerste editie met een heuse dresscode! Ja wat dan? Zwart. Draag zwart. Maakt ons niet uit wat. Maar bij voorkeur kleding. Seven sins of black noemen we dat. Want zwart is de kleur van het obscure, de duisternis, de nacht, de pikante rafelrandjes van elk  etmaal. Bovendien is zwart de kleur van zwarte katten en ons evenement heet MIAUW. Snap je de metafoor? Mooi!

Maar wat is MIAUW nou eigenlijk precies voor feest? Wij zijn een zogenaamde ‘Queer Night’. Dat zijn stapavonden voor alle obscure zondagskinderen van het seksuele en identitaire spectrum.  Onze evenementen zijn bedoeld voor jongens tot en met meisjes die vallen op jongens tot en met meisjes van alle leeftijden boven de achttien. Het maakt ons niet uit op welk potje jouw dekseltje past. Bij ons is iedereen welkom: als je maar lief en open minded bent. Wij beschouwen de veiligheid van onze bezoekers als absolute topprioriteit. Alleen op deze manier maken we er met z’n allen een legendarische happening die pas stopt tot de klok vijfmaal slaat.

Metropool en MIAUW lanceren speciale kleedruimte voor bezoekers
Hoe fijn zou het zijn als je je op locatie kunt omkleden? Dat je niet alles in een tas hoeft te proppen om vervolgens een spannend setje aan te trekken in een krap toilet. Niet heel praktisch allemaal. MIAUW en Metropool hebben hier wat op bedacht, een ‘safe space’. In de speciaal ingerichte Clawset Room in Metropool wordt het voor iedereen mogelijk om zich in alle rust, privacy en veiligheid om te kleden: zowel na binnenkomst, als voor vertrek.

18+ I Tot: 05:00u 

vr 07 apr 2023
MIAUW
Kattenkwaad in alle kleuren van de Regenboog

Gerelateerde events