Menu
MIAUW
vr 20 jan 2023
MIAUW
Kattenkwaad in alle kleuren van de Regenboog

Blauwe maandagen, gebroken goede voornemens, guur miezerweer. Nee, eind januari is niet bepaald de vrolijkste periode van het jaar. Dus daar moet MIAUW maar eens op beestachtige wijze verandering in brengen. Ze openen de aftrap van kattenkwaad in alle kleuren van de Regenboog-2023 opnieuw met maatje meer, en dus in onze grote zaal!

Maar wat is precies de bedoeling van dit feest? Nou. MIAUW zorgt ervoor dat die zaal er pico bello uitziet met wat leuke muziekjes erbij en een blik dragqueens en andere performers. Sfeer! Als jij vervolgens je fraaiste look, vibe en moves meeneemt maken we er een legendarische nacht van. Dit vermenigvuldigen met een paar honderd en voilà: een fabuleuze feline freakshow om je pootjes bij af te likken! Goeie deal toch?

“Ja, maar voor wie is MIAUW eigenlijk?”, vragen de nieuwkomers zich nog wel eens af. Dat is eigenlijk tamelijk eenvoudig. MIAUW is hét feest voor jongens tot en met meisjes die vallen op jongens tot en met meisjes. Bij ons maakt het niet uit op welk potje jouw dekseltje past. Iedereen is welkom, als je maar lief bent. Homofoben, racisten, transfoben, validisten, seksisten en ander sfeerverstorend tuig dat zijn poten niet thuis kan houden komen er bij MIAUW dus ook niet in of staan sneller op straat dan dat je "krabpaal" kan zeggen.

Dus ben je open minded en hou je van je remmen losgooien in het gezelschap van de aller allerleukste mensen op aarde? Toppie! Dan is MIAUW óók voor jou. Enig, ga maar snel tickets kopen.

18+ | Tot 05:00u

vr 20 jan 2023
MIAUW
Kattenkwaad in alle kleuren van de Regenboog

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!