Menu
MIAUW
vr 08 jul 2022
MIAUW
Queer Night

MIAUW Queer Night komt opnieuw naar Metropool toe deze zomer. Op vrijdag 8 juli escaleert deze losgeslagen beestenboel in alle kleuren van de regenboog voor de tiende maal uit de klauwen in Enschede. 

Wat in 2017 begon als een potje kattenkwaad in dezelfde zaal, is na bijna vijf jaar - en een pandemie die veel te lang duurde - uitgegroeid tot het vetste queerfeest van Oost-Nederland en omstreken. 

Maar waarom zou jij naar MIAUW komen? Simpel. Onze feesten zijn gewoon heel erg leuk. Ja echt. Voor wie? Iedereen. Het maakt bij ons niet uit welk dekseltje op jouw potje past, als je maar lief bent. Want wij zijn het feest voor jongens t/m meisjes die vallen op jongens t/m meisjes. Vandaar.

Natuurlijk komt er een heel blik aan performances en drag-queens voorbij, maar ook jij de show komen stelen. Ons podium is vrij voor iedereen die niet vies is van een staaltje shinen in de spotlights. Wij zorgen voor de dansbare deuntjes, spetterende optredens en een knettergekke zaal. Nu alleen die legendarische queervibe nog zien te fixen... Daar hebben we jou voor nodig in je allerfraaiste MIAUW-tfit! 

Want alleen samen escaleren we de boel naar de sterren en daar voorbij! Met elkaar. Juist nu!

18+ | Tot 05:00

vr 08 jul 2022
MIAUW
Queer Night

Gerelateerde events