Menu
MIAUW On Stage
vr 13 okt 2023
MIAUW On Stage
Queerland the Musical

Vind jij die LHBTQI-letters allemaal maar complex? Dat vind hoofdpersoon Jelle nou ook. Op een dag belandt deze stoere hetero in Queerland. Een land waar hij helemaal niks te zoeken heeft. Aan de flamboyante locals de taak om deze verdwaalde vreemdeling de weg naar huis te wijzen.

Hiervoor moeten ze alleen wel een spannende reis maken langs een bonte diversiteit aan muzikale,  dansbare en oogstrelende obstakels uit de Regenbooggemeenschap. Lukt het onze hysterische helden om de kwaadaardige Red Diamond te ontlopen? Keert onze heteroseksuele hoofdpersoon zonder kleerscheuren terug naar waar hij vandaan komt?

Met deze unieke theaterproductie uit eigen huis sluit MIAUW de Regenboogdagen op passende wijze af. Het allermooiste? Queerland the Musical is helemaal gratis te bewonderen. Wees er snel bij. Want het aantal zitjes tijdens deze theatrale première in de Hertog Jan Zaal is (zeer) beperkt.

Na de show nodigen we onze bezoekers van harte uit om de theateravond af te sluiten in het Metropool Muziekcafé. Op de slotborrel blikken we niet alleen terug op een historische avond, ook het programma van Regenboogdagen 2023 is achter de rug. Op de feestelijke deuntjes van de DJ mag absoluut gedanst worden tot in de late uurtjes.

Cast: Regina Foxx - Remco van Dijk, Broer van Denise - Ruben Zonnebeld, Jelle de Vis - Jordi Dubbeldam, Katten Keizerin - Linda Kinsbergen, Jackie Dion - Owen Egberink, Red Diamond - Riley Moes

vr 13 okt 2023
MIAUW On Stage
Queerland the Musical

Gerelateerde events