Menu
MIAUW QUEERNIGHT
za 08 okt 2022
MIAUW QUEERNIGHT

MIAUW keert terug dit seizoen en sterker dan ooit. Na vijf jaar kattenkwaad uithalen in de Saxion Zaal gaan we het een niveautje hoger proberen. Samen met jou transformeren we de glitterend diversiteits-walhalla waar op ieder potje een dekseltje past. Op onze hysterische queeravond is iedereen welkom, zolang je maar lief en open minded bent.

Hoewel we een maatje groter zijn, is aan ons concept niets veranderd. Zo mag er op het podium gedanst worden, beschikken onze DJ’s over precies die platen om jou uit je plaat te laten gaan en hebben we tussendoor allerlei shows van queer-artiesten en dragqueens. Nieuw is ons kleine podium in de foyer, waar opkomende talenten de ruimte krijgen. Een dresscode hebben we niet echt. Maar we nodigen onze bezoekers graag uit om zich zo appetijtelijk mogelijk te kleden, zodat jij de beest kan uithangen.

Wist je dat er op 8 oktober geen een maar twee MIAUW’s plaatsvinden? In samenwerking met het Wilminktheater organiseren we aan het begin van de avond MIAUW - On Stage. Neem plaats tijdens deze een hysterische theatershow waar een aantal hele grote namen je zullen betoveren met hun extravagante podiumkunsten. Klinkt als een lekker avondje toch? Eerst cultuur proeven in het theater en daarna feestvieren. En dat allemaal in dezelfde zaal! Met onze combitickets zit jij extra voordelig op de eerste rang.

Line-up: The Heartbreaks + more TBA

18+ | Tot 05:00u

za 08 okt 2022
MIAUW QUEERNIGHT

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!