Menu
do 06 aug 2020
MINKA + ISLE
Live concert met beperkt aantal plaatsen en thuis gratis te volgen via de live stream
MINKA

MINKA maakt tintelfrisse Nederlandstalige elektropop met een vrolijke rock & roll vibe. Zwevend op de beat neemt ze je mee haar roze wereld in. Een ode aan onbevangenheid en speelsheid met scherpe teksten en o zo dansbare muziek. Ook mensen die niet willen dansen, die dansen stiekem. Hop, met die voetjes van de vloer!

MINKA zou een zusje van de Jeugd van Tegenwoordig kunnen zijn maar MINKA is vooral MINKA. Lief en rock & roll tegelijk, vroeger rockte ze in haar eigen band en nu met aanstekelijke synths en beats in haar eentje. Ze geeft graag haar mening maar neemt zichzelf niet al te serieus. Het leven is leuk!

Haar muziek is aanstekelijk, vrolijk en spannend tegelijk. Onweerstaanbare melodietjes die niet meer uit je hoofd gaan. Doe vooral de dingen die je wilt doen. Een leven zonder einde, alles of niets en een wijntje voor de pijn. Niemand kijkt. Trouwens, laat ze maar kijken…

ISLE

ISLE wordt gevormd door Lise Low en Arjan de Wit. Samen maken ze muziek waarbij Arjan grotendeels verantwoordelijk is voor het geluid en Lise voor zang en teksten. De dreampop in het verlengde van grootheden uit het genre als Björk en Ane Brun tintelt je zintuigen. ISLE vormt een wereld op zich en vanavond mag jij een kijkje in die wereld komen nemen!

do 06 aug 2020
MINKA + ISLE
Live concert met beperkt aantal plaatsen en thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!