Menu
Miss Montreal
za 12 nov 2022
Uitverkocht
Miss Montreal
Support: R.A.T.

Miss Montreal kan inmiddels terugkijken op prachtige successen waaronder meerdere grote hits in zowel het Nederlands als het Engels, gouden en platina albums, uitverkochte zalen en massaal meezingende festivalweides. Boegbeeld en frontvrouw Sanne Hans is daarnaast coach geweest bij TVOH, heeft met Bierpop haar eigen festival en nam een tijd terug deel aan De Beste Zangers wat haar in de vorm van Door De Wind een enorme hit opleverde.

Na twee keer een uitverkocht Ahoy is het dit najaar weer tijd om een rondje langs de clubs te doen. De band is ondertussen 15 jaar onderweg en dat is reden genoeg voor een feest met alle hits en nieuwe nummers want Miss Montreal zit nooit stil. De zaal gaat in elk geval gegarandeerd plat. Op zaterdag 12 november kan je het meemaken in Hengelo! 

Support: R.A.T.
Volgens hun bio komt R.A.T. uit het verre oostelijke deel van Nederland dus we kunnen ze allemaal verstaan zonder dat ze zich in allerlei bochten hoeven te wringen. Luisteren gaan we sowieso wel want R.A.T. speelt classic rock met een moderne twist. De ouderwetse twist is dan weer een prima manier om te dansen op de muziek van de band maar wanneer dit te hoog gegrepen is, of wanneer je geen idee hebt hoe die twist überhaupt gaat, dan is elke beweging prima voor deze jonge honden. De klok gaat hoe dan ook op rock met R.A.T. dus laat de tijd vliegen en je stem horen als ze vanavond openen voor Miss Montreal.

za 12 nov 2022
Uitverkocht
Miss Montreal
Support: R.A.T.

Gerelateerde events