Menu
MonkeyJam
wo 06 okt 2021
MonkeyJam
+ Special Guest

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

MonkeyJam keert terug in Metropool met speciale opening op 6 oktober!
Om dit te vieren pakken de Colored Monkeys groots uit! We nodigen een bijzondere special guest uit om samen met ons het nieuwe seizoen muzikaal in te luiden (wie dat is houden we nog even geheim). Raap je trommelstokken bij elkaar, slinger je gitaar om je nek, blaas het stof uit je tuba en Come Jam Like Monkeys Do!

De MonkeyJam is een open jamsessie met maar één regel: geen bestaande nummers. Hoe werkt dat? Wikipedia zegt het volgende: een jamsessie is een min of meer spontane, onvoorbereide vorm van muzikaal samenspel; en veel beter kunnen we het niet uitleggen. Iedereen die een muziekinstrument speelt mag meedoen, op basis van improvisatie en creatieve impulsen ontstaan de meest dansbare grooves. De MonkeyJam wordt geleid door muzikanten met jarenlange jam ervaring om ervoor te zorgen dat muzikanten van ieder niveau mee kunnen spelen.

De MonkeyJam Enschede wordt georganiseerd door Colored Monkeys in samenwerking met PAMM Productions en Metropool. Deze maandelijkse jamsessie vindt plaats in het Metropool Muziekcafé. Het evenement is gratis toegankelijk en is een aanrader voor muzikanten die leuke nieuwe lotgenoten willen leren kennen.

Over de Colored Monkeys
Colored Monkeys is een muzikale community die creatievelingen met elkaar in verbinding brengt, zodat talent elkaar stimuleert, inspireert en artistieke ambities verwezenlijkt kunnen worden. Colored Monkeys organiseert diverse podiumplekken voor muzikanten, van jamsessies in Enschede, Zwolle en Deventer tot festival stages op BAM! Festival Hengelo en Pukkelpop (België).

wo 06 okt 2021
MonkeyJam
+ Special Guest

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!