Menu
MonkeyJam
wo 02 feb 2022
Uitverkocht
MonkeyJam

Let op! Dit is een zittend concert met 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Er staat weer een kersverse MonkeyJam op het menu! Na de bomvolle edities voor de lockdown is het tijd om je instrumenten af te stoffen en weer te jammen als vanouds. Natuurlijk met de vertrouwde Colored Monkeys en een kersverse huisband! Kom op tijd, want we verwachten dat iedereen wel een biertje lust na deze drooglegging. 

Improviseren door te luisteren lijkt een gouden formule, want sinds de MonkeyJam in Metropool plaatsvindt is het volle bak! Maandelijks komen muzikanten uit heel Enschede samen om te spelen, te netwerken en te genieten van de muziek! 

De MonkeyJam is een samenwerking tussen muzikale community Colored Monkeys, ArtEZ & Metropool.

Deze editie van MonkeyJam werken we met tickets. Voor €2,50,- incl. servicekosten koop je een kaartje en kan je aan de bar een koffie of thee afhalen. Tickets zijn per twee verkrijgbaar, zo weet je altijd bij wie je aan tafel zit!

wo 02 feb 2022
Uitverkocht
MonkeyJam

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!